Leven & Zorg

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Leven & Zorg

Leven & Zorg Zorg in Nederland is omslachtig, log en inefficiënt. Dit kan veel makkelijker en overzichtelijker. Onze visie is dat wij zorg bieden die aansluit op uw wensen. U krijgt bij Leven & Zorg de zorg wanneer u die nodig heeft, op de locatie die u wenst en op de manier die u wilt. Hierdoor is de zorg van Leven & Zorg menselijker, sneller en doelgericht. Om dit te bereiken werken bij Leven & Zorg teams van deskundigen en medewerkers van verschillende disciplines nauw samen en kan er snel aan de bel getrokken worden en op juiste wijze ingegrepen worden, indien nodig. Ook maken wij gebruik van slimme ICT oplossingen om tijd te besparen met administratieve rompslomp, zodat de medewerkers meer tijd krijgen voor uw zorg.

Leven & Zorg loopt vooruit op de landelijke ontwikkelingen en springt in op de zorgbehoeftes die onbeantwoord blijven. Voorbeelden hiervan zijn zorg op afroep, zorg au-pair, hoog complexe (specialistische) zorg aan huis, GGZ behandelingen in de avond, zorg en behandeling in eigen taal. Met deze dienstverleningen willen wij nog gerichter inspringen op uw wensen.

Leven & Zorg is een kleurrijke zorgorganisatie, met werkgebieden in Amsterdam en Utrecht en omgeving. Kleurrijk houdt voor ons in dat we dat wij open staan voor cliënten en medewerkers van alle gezindten. De professionals van Leven & Zorg kennen uw culturele en religieuze achtergrond; zij spreken letterlijk en figuurlijk uw (moeder)taal.

Adresgegevens

Leven & Zorg
Overschiestraat 55/6
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.levenenzorg.nl
020-8208230

Geen Vacatures van Leven & Zorg

Leven & Zorg heeft nog geen vacatures geplaatst.

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank