Trubendorffer

Amsterdam, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Trubendorffer

Trubendorffer Bij Trubendorffer ben je in vertrouwde handen. Wij zijn een geregistreerd verslavingszorgproduct van GGZ Crisiscare, een officiële GGZ-instelling voor basis GGZ en gespecialiseerde GGZ, zoals dat in vaktaal heet. Bij ons krijg je een behandeling waarbij je thuis blijft wonen, je hoeft dus niet naar een kliniek ver weg. Deze nieuwe ambulante behandeling is intensiever en bijna altijd effectiever dan de ‘klassieke’ klinische methode. Reden is vooral dat je na de behandeling in een beschermde omgeving niet zomaar wordt teruggestuurd naar het dagelijks leven. Bij Trubendorffer is dat veel meer met elkaar verweven.

Adresgegevens

Trubendorffer
Tilanusstraat 8C
Amsterdam, Noord-Holland
http://www.trubendorffer.nl
020-2153153

1 Vacature van Trubendorffer

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Trubendorffer.

  • Ervaren behandelaar (basispsycholoog) Utrecht

    Plaatsingsdatum: 10-09-2018
    Plaats: Utrecht
    Dienstverband: Tijdelijk contract

    Als behandelaar voer je zelfstandig ambulante behandelingen uit van cliënten met complexe verslavingsproblematiek en dubbele diagnoses. Je werkt samen in een multidisciplinair team onder verantwoordelijkheid van een...

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank