Online People Nijkerk

Nijkerk Gld, Gelderland


Bedrijfsinformatie Online People Nijkerk

Online People Nijkerk Geen gigantisch hoofdkantoor, geen regiokantoren, geen geld slurpende ondersteunende afdelingen en al helemaal geen managers. We houden het simpel. Onze organisatie bestaat uit Business partners, dat zijn wij. Gewone mensen van vlees en bloed. Elk van ons vertegenwoordigt Online-People in een bepaalde regio. Ons doel is aangenaam helder: mensen aan een goede baan helpen
Elk van ons heeft verstand van flexwerk. Én we kennen heel veel mensen. Werkzoekenden en werkgevers. Dat zorgt ervoor dat we vaak de goede matches tot stand kunnen brengen. Soms gaat dat gemakkelijk, maar soms ook niet - want laten we niet aan mooipraterij doen, het kan heel pittig zijn om de juiste kandidaat bij een goede baan te vinden. Wij zijn van het soort dat de vacature of kandidaat dan niet opzij legt, omdat het te veel tijd gaat kosten. We gaan stug door. Nog eens bellen, nog eens mailen. Verder speuren via Linkedin, Twitter en Facebook. De andere business partners erbij betrekken. Negen van de tien keer vinden we de juiste kandidaat voor een mooie vacature Kijk, daar worden wij blij van.
We zijn online. Niet als een doel op zich of omdat het hip is. Maar gewoon omdat het handig en snel is. Als je Online-People inschakelt of voor het vinden van een nieuwe baan zal je merken dat alles online geregeld is: daardoor kan iemand in no-time aan het werk. Maar ook de verwerking later gebeurt online. Einde papierwinkel.

Adresgegevens

Online People Nijkerk
Oude barneveldseweg 65
Nijkerk Gld, Gelderland
088 66 54619

Geen Vacatures van Online People Nijkerk

Online People Nijkerk heeft nog geen vacatures geplaatst.

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank