Dialyseverpleegkundige Utrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Dianet
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 21-11-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Afdeling: Dialyse
Plaats: Utrecht
Uren: 24-36 uur per week
Functietype: jaarcontract met uitzicht op vast
Salaris: FWG 50 conform Cao Ziekenhuizen
Reageren: Wegens groei doorlopend

De functie

Als dialyseverpleegkundige ben je een belangrijke spil in de zorg voor onze patiënten. Dialysepatiënten worden steeds ouder en hebben complexere verpleegkundige en medische zorg nodig. Binnen deze veranderende omgeving behandel en begeleid je patiënten bij de dialysebehandelingen op onze centra. Maar je doet meer: mede dankzij jou krijgt elke patiënt de meest optimale zorg die past binnen zijn levensstijl. Daarvoor kijk je kritisch naar de mogelijkheden en sta je in nauw contact met het complete zorgteam: je voert overleg met maatschappelijk werkers, diëtisten en artsen en begeleidt de patiënt in de soms lastige keuzes die hij moet maken. Zo bouw je met de patiënt aan een langdurige zorgrelatie.

Het team

Je werkt in een team van betrokken (senior)dialyseverpleegkundigen en dialyseassistenten met het gezamenlijke doel: de beste zorg verlenen aan onze patiënten. Daarvoor zetten zij, en jij dus ook, net een stapje extra. Je wordt gecoacht door je teamleider zorg. Je werkt in een team van betrokken (senior)dialyseverpleegkundigen en dialyseassistenten met het gezamenlijke doel: de beste zorg verlenen aan onze patiënten. Daarvoor zetten zij, en jij dus ook, net een stapje extra. Je wordt gecoacht door je teamleider zorg.

Utrecht
Op ons dialysecentrum in Utrecht (Lunetten) behandelen we chronische dialysepatiënten met hemodialyse en peritoneale dialyse. Ook leiden wij hier patiënten op die thuis gaan dialyseren.
Daarnaast werk je op de dialyseafdeling in het Diakonessenhuis (Utrecht). Hier behandelen we patiënten vanuit een klinische setting. Je krijgt patiënten die starten met hun behandeling; patiënten met onstabiele dialyses en patiënten die meerzorg nodig hebben. Ook voer je dialyses uit op de intensive care.

In 2019 verhuist ons Dialysecentrum Utrecht naar een nieuw gebouw op het terrein van het Diakonessenhuis in Utrecht

Gestelde eisen

Jij:

  • hebt een diploma dialyseverpleegkundige en je bent BIG geregistreerd;
  • coördineert de zorg aan de aan jou toegewezen patiënten;
  • speelt snel in op en onvoorspelbare veranderingen in de gezondheidstoestand
  van de patiënt;
  • hebt een flexibele en zelfstandige houding;
  • communiceert helder en respectvol;
  • denkt actief mee in het opstellen en aanpassen van behandelplannen;
  • werkt mee aan het opstellen van protocollen en richtlijnen.

Wat we bieden

 • regelmatig bij- en nascholingsprogramma’s ontwikkeld door Dianet Opleidingen;
 • een bij de functie passend salaris (FWG 50) gebaseerd op de Cao Ziekenhuizen;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand.

Uren

24-36 uur per week

Salaris

FWG 50, conform Cao Ziekenhuizen

Meer informatie

Over ons

Dianet is het expertisecentrum voor dialysezorg. Wij behandelen patiënten met chronische nierschade en bieden alle mogelijke dialysebehandelingen- en vormen aan. Al in 1968 begonnen wij met thuishemodialyse, een unicum in die tijd.
Naast patiënten die dialyseren in onze eigen centra in Utrecht en Amsterdam, begeleiden wij thuispatiënten van meer dan 40 ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Onze patiënten vormen een belangrijke bron van inspiratie om te blijven vernieuwen.
Bij Dianet werken 370 medewerkers op diverse gebieden: verpleging, maatschappelijk werk en diëtetiek, technische dienst, bevoorrading, logistiek en staf. Werken bij Dianet betekent functioneren in een uitdagende innovatieve omgeving waar de patiënt centraal staat.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Wil je eerst sfeer proeven en ervaren hoe een dag als dialyseverpleegkundige eruit ziet? Loop dan een ochtend of middag mee op één van onze afdelingen. Bel of mail hiervoor met één van de teamleiders.

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Wilma Kool (teamleider zorg Utrecht) via telefoonnummer: 030-880 88 88.

Je sollicitatie kun je mailen naar: hrdesk@dianet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Dianet

Dianet is de grootste aanbieder van (thuis)dialysezorg in Midden Nederland en biedt alle behandelingen van chronische nierschade aan. Dianet heeft oog en oor voor patiënten en ondersteunt en begeleidt hen om een behandelmethode te kiezen die het beste past bij hun levensstijl. Keuzevrijheid en regie in eigen handen staan dan ook centraal in onze......
Lees meer over Dianet

Dianet
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Interim Manager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Minimaal 32 uur | regio Tilburg | 6 maandenVoor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een interim manager. Wij zoeken een doorpakker die gestructureerd te werk kan gaan met een heldere opdracht. Binnen deze functie zul jij verantwoordelijk zijn voor de permanente uitplaatsing van een aantal cliënten. Je zult veel in contact zijn met zorginstellingen en zorgkantoren om dit traject van A tot Z op te zetten en door te voeren. Daarnaast neem je het contact met de familie op je, zodat...

  Maandag®
 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige VIP-team

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Voor onze opdrachtgever zijn wij ook zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die het VIP-team Volwassenen Ambulant wilt versterken. Binnen een VIP-team (Vroege Interventie Psychose) bestaat je caseload uit mensen met een eerste psychose. In alle gevallen geldt dat je zelfstandig of in duo-vorm bij de cliënten thuis komt. Je draait daarnaast mee in het rooster van de IHT/Crisisdienst. Naast het VIP-team zijn er twee FACT-teams waar je nauw mee samen werkt. Kenmerkend voor het team...

  Maandag®
 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (jeugd)

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Ben jij een daadkrachtige SPV-er die affiniteit heeft met jeugd? Dan ben ik op zoek naar jou!Bij onze opdrachtgever kom je te werken binnen een multidisciplinair team die kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar behandelt.Samen met de psychiater ga je sub acute intakes verzorgen voor kinderen/jongeren en hun ouders c.q. systemen. Je voert de behandeling uit conform het behandelplan. Taken zijn spoedintakes, crisisinterventie, psychoeducatie en het participeren in de ketenzorg, zowel intern als...

  Maandag®
 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FACT-team

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die het FACT-team Volwassenen Ambulant wilt versterken. Dus kun jij goed je mannetje staan en bouw je makkelijk een vertrouwensrelatie op? Dan ben ik op zoek naar jou!Je caseload bestaat met name uit mensen met een psychotische stoornis in de thuissituatie en enkele cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). De behandeling vindt plaats op basis van de vastgestelde zorgpaden en modules in...

  Maandag®
 • Verzorgende IG thuiszorg

  Toegevoegd op 10-12-2018 door Maandag® Utrecht

  Op een gegeven moment kunnen sommige taken voor een patiënt te zwaar worden. Op dat moment wordt de thuiszorg ingeschakeld, jij dus! Als Verzorgende IG kom je bij de patiënten thuis, in hun vertrouwde omgeving. Je levert zorg op maat. Dit maakt werken in de thuiszorg leuk en afwisselend! Als Verzorgende IG help je o.a. bij het eten, douchen, aankleden en de persoonlijke verzorging van de patiënt.Om de beste zorg te bieden, wordt verwacht dat jij als Verzorgende IG kritisch bent, hard wilt...

  Maandag®

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank