Dialyseverpleegkundige, Utrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Dianet
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 23-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Afdeling: Dialyse
Plaats: Utrecht
Uren: 24-36 uur per week
Functietype: jaarcontract met uitzicht op vast
Salaris: FWG 50 conform Cao Ziekenhuizen
Reageren: Wegens groei doorlopend

De functie

Als dialyseverpleegkundige ben je een belangrijke spil in de zorg voor onze patiënten. Dialysepatiënten worden steeds ouder en hebben complexere verpleegkundige en medische zorg nodig. Binnen deze veranderende omgeving behandel en begeleid je patiënten bij de dialysebehandelingen op onze centra. Maar je doet meer: mede dankzij jou krijgt elke patiënt de meest optimale zorg die past binnen zijn levensstijl. Daarvoor kijk je kritisch naar de mogelijkheden en sta je in nauw contact met het complete zorgteam: je voert overleg met maatschappelijk werkers, diëtisten en artsen en begeleidt de patiënt in de soms lastige keuzes die hij moet maken. Zo bouw je met de patiënt aan een langdurige zorgrelatie.

Het team

Je werkt in een team van betrokken (senior)dialyseverpleegkundigen en dialyseassistenten met het gezamenlijke doel: de beste zorg verlenen aan onze patiënten. Daarvoor zetten zij, en jij dus ook, net een stapje extra. Je wordt gecoacht door je teamleider zorg. Je werkt in een team van betrokken (senior)dialyseverpleegkundigen en dialyseassistenten met het gezamenlijke doel: de beste zorg verlenen aan onze patiënten. Daarvoor zetten zij, en jij dus ook, net een stapje extra. Je wordt gecoacht door je teamleider zorg.

Utrecht
Op ons dialysecentrum in Utrecht (Lunetten) behandelen we chronische dialysepatiënten met hemodialyse en peritoneale dialyse. Ook leiden wij hier patiënten op die thuis gaan dialyseren.
Daarnaast werk je op de dialyseafdeling in het Diakonessenhuis (Utrecht). Hier behandelen we patiënten vanuit een klinische setting. Je krijgt patiënten die starten met hun behandeling; patiënten met onstabiele dialyses en patiënten die meerzorg nodig hebben. Ook voer je dialyses uit op de intensive care.

In 2019 verhuist ons Dialysecentrum Utrecht naar een nieuw gebouw op het terrein van het Diakonessenhuis in Utrecht

Gestelde eisen

Jij:

  • hebt een diploma dialyseverpleegkundige en je bent BIG geregistreerd;
  • coördineert de zorg aan de aan jou toegewezen patiënten;
  • speelt snel in op en onvoorspelbare veranderingen in de gezondheidstoestand
  van de patiënt;
  • hebt een flexibele en zelfstandige houding;
  • communiceert helder en respectvol;
  • denkt actief mee in het opstellen en aanpassen van behandelplannen;
  • werkt mee aan het opstellen van protocollen en richtlijnen.

Wat we bieden

 • regelmatig bij- en nascholingsprogramma’s ontwikkeld door Dianet Opleidingen;
 • een bij de functie passend salaris (FWG 50) gebaseerd op de Cao Ziekenhuizen;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand.

Uren

24-36 uur per week

Salaris

FWG 50, conform Cao Ziekenhuizen

Meer informatie

Over ons

Dianet is het expertisecentrum voor dialysezorg. Wij behandelen patiënten met chronische nierschade en bieden alle mogelijke dialysebehandelingen- en vormen aan. Al in 1968 begonnen wij met thuishemodialyse, een unicum in die tijd.
Naast patiënten die dialyseren in onze eigen centra in Utrecht en Amsterdam, begeleiden wij thuispatiënten van meer dan 40 ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Onze patiënten vormen een belangrijke bron van inspiratie om te blijven vernieuwen.
Bij Dianet werken 370 medewerkers op diverse gebieden: verpleging, maatschappelijk werk en diëtetiek, technische dienst, bevoorrading, logistiek en staf. Werken bij Dianet betekent functioneren in een uitdagende innovatieve omgeving waar de patiënt centraal staat.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Wil je eerst sfeer proeven en ervaren hoe een dag als dialyseverpleegkundige eruit ziet? Loop dan een ochtend of middag mee op één van onze afdelingen. Bel of mail hiervoor met één van de teamleiders.

Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Lineke Vinke  (teamleider zorg Utrecht) via telefoonnummer: 030-880 88 88.

Je sollicitatie kun je mailen naar: hrdesk@dianet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Dianet

Dianet is de grootste aanbieder van (thuis)dialysezorg in Midden Nederland en biedt alle behandelingen van chronische nierschade aan. Dianet heeft oog en oor voor patiënten en ondersteunt en begeleidt hen om een behandelmethode te kiezen die het beste past bij hun levensstijl. Keuzevrijheid en regie in eigen handen staan dan ook centraal in onze......
Lees meer over Dianet

Dianet
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Flightnurse / Ambulanceverpleegkundige Kustwacht Search And Rescue helikopter

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Ambulanceverpleegkundige / Flightnurse voor Kustwacht Search and Rescue helikopter Voor de Kustwacht Search and Rescure helikopter zoeken wij een ervaren ambulanceverpleegkundige die onder extreme omstandigheden maximaal kan functioneren. Je gaat aan de slag in een combifunctie, waarbij je deels op de SAR helikopter en deels op de ambulance zal werken. Je werkt op basis van detachering. De functie Als Flightnurse op de Kustwacht Search And Rescue helikopter lever je hoogwaardige...

  TMI
 • Klinisch Psycholoog Volwassenen

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Als klinisch psycholoog heb je in het bijzonder affiniteit met de doelgroep volwassenen en daarom wil je ook graag aan de slag met deze doelgroep. Samen met een team van specialisten ga jij voor de beste zorg voor de cliënt. Je kent de verschillende behandelmethoden en toont initiatief op de momenten dat het team dit van je vraagt. Je voert zowel individueel als in teamverband de intake- en evaluatiegesprekken en verricht complexe individuele en groepsbehandelingen. Als klinisch psycholoog...

  Maandag®
 • GZ Psycholoog Ouderenzorg

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Vind jij het leuk om in een multidisciplinair team te werken en jouw kennis als GZ Psycholoog in te zetten in een mooie branche die volop in ontwikkeling is? Neem een kijkje in de Ouderenzorg!Maandag® Breda is voor de regio West- & Midden-Brabant op zoek naar jou als vakbekwame GZ Psycholoog. Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen.Vanuit een Vast Dienstverband ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers...

  Maandag®
 • GZ-psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Als GZ psycholoog maak je deel uit van het multidisciplinair team. Je doet intakes en je ontwikkelt en stelt behandelplannen op. Ook evalueer je de behandelplannen en indien nodig stel je deze bij. Je voert psychodiagnostisch onderzoek uit, je interpreteert de resultaten en je schrijft de onderzoeksrapporten. Je geeft individuele en/of groepsbehandelingen/-therapieën. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie aan GZ-psychologen in opleiding en de basispsychologen. Verder lever je een...

  Maandag®
 • GZ-psycholoog

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Jij als GZ-psycholoog bent altijd in de weer. De donderdag is nog hectischer en drukker dan de dag ervoor. Het ene moment ben jij bezig met een diagnose stellen, het andere moment zit je midden in het aanpassen van een behandelplan voor een van jouw patiënten met de arts. Dagelijks komen de basispsychologen met moeilijke vragen jouw kant op en elke dag zie jij andere problematiek voorbij komen.Houd jij van deze flexibiliteit in je werk en vind jij het leuk om in te springen waar de nood op...

  Maandag®

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank