Verder komen als autotechnicus, Utrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Eerste Autotechnicus of Tweede autotechnicus heb je soms het gevoel dat je stil staat. Wil jij graag verder groeien, maar wil je niet twee jaar de schoolbanken in. Solliciteer direct op één van onze vacatures en volg een korte cursus of training via Innovam.

Uren

Zie omschrijving.

Salaris

Een training of cursus én mét baangarantie, vast contract!, Een goed salaris, Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, Reiskostenvergoeding voor: openbaar vervoer, treinabonnement of brandstof, ​25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, fees

Informatie over Consolid

DE WERELD IS IN BEWEGING Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in vervoer en......
Lees meer over Consolid

Consolid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Monteur Foodtrucks

  Toegevoegd op 12-07-2018 door Independent Recruiters

  Voor een snel groeiende food truck company in Utrecht zijn we op zoek naar een Monteur! Lijkt het je gaaf om complete trucks om te bouwen tot foodtrucks met sterrenkeukens? Ben je zelfstandig en innovatief? Dan is dit wellicht de rol voor jou! Lees dan snel verder..Voor een snel groeiende food truck company in Utrecht zijn we op zoek naar een Monteur! Lijkt het je gaaf om complete trucks om te bouwen tot foodtrucks met sterrenkeukens? Ben je zelfstandig en innovatief? Dan is dit wellicht de...

  Independent Recruiters
 • (Junior) Accountmanager, Bilthoven

  Toegevoegd op 05-07-2018 door Consolid

  Het onderhouden en uitbreiden van de samenwerking met bestaande/nieuwe relaties, Het managen van de verwachtingen en wensen van de klanttevredenheid, Zorgen voor een hogere omzet, Zorgen dat de binding met het bedrijf toeneemt.

  Consolid
 • Bedrijfswagentechnicus, Utrecht

  Toegevoegd op 03-07-2018 door Consolid

  Voor onze opdrachtgever, een garage te Utrecht zijn wij op zoek naar een Allround Monteur. Als (auto- bedrijfswagen) Monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties van het bedrijfswagenpark. De werkzaamheden lopen uiteen van diagnose stellen tot het uitvoeren van een reparatie of onderhoudsbeurt, het is dus van belang dat je zelfstandig, flexibel en creatief bent!

  Consolid
 • Autotechnicus, Nieuwegein

  Toegevoegd op 02-07-2018 door Consolid

  Je voert de net wat ingewikkeldere reparaties uit en bent een allrounder in het vak, Je bent eindverantwoordelijk voor de minder hoog opgeleide collega’ s, coördineert en springt bij waar nodig, Verder draag je zorg voor het APK afkeuren. Jij controleert de auto op mogelijke technische mankementen en bepaalt of de auto terug de weg op mag. Kortom; een veelzijdige en verantwoordelijke baan!

  Consolid
 • Werken en leren voor eerste autotechnicus, Utrecht

  Toegevoegd op 28-06-2018 door Consolid

  De Consolid Automotive - academie begeleidt je vanaf het begin totdat jij je felbegeerde papiertje tot EERSTE AUTOTECHNICUS in handen hebt. De smaak te pakken gekregen? Wij begeleiden jou graag verder met je APK papieren of misschien wel tot diagnose specialist? Meer informatie? Bel direct of stuur een mail voor meer informatie.

  Consolid

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank