Top Notch Security job!

Baan gegevens

 • Bedrijf: CareerValue B.V.
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 11-08-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als ervaren Security Consultant geef je advies aan klanten klanten over hun informatiebeveiliging. Over de volgende punten ben je zeer te spreken: beveiligen van de ICT infrastructuur en beheerprocessen, applicatiebeveiliging, business continuity management of privacy. Daarnaast ben je goed in staat om klanten meer weerbaar te maken tegen cyberincidenten.

Verder moet je bewust zijn van het gevolg van jouw advies en in welke mate het effect heeft op de bedrijfsvoering. Jouw toegevoegde waarde zit in het correct adviseren van de mensen, over de processen en te gebruiken technieken. Van jou wordt dus wel verwacht dat je over een groot competentiepakket beschikt.

Het team waar jij je in gaat bevinden bestaat uit 25 Security specialisten die zich dagelijks wenden over security vraagstukken bij klanten op locatie, op kantoor of op locatie naar keuze. Hierbij is te denken aan: het bedanken van een securitybeleid, een (Cloud) securitystrategie, het inrichten van een security incident response team en het ontwikkelen van onder andere een awareness programma.

Gestelde eisen

Wij vragen:
- bij voorkeur afgeronde HBO of academische opleiding;
- kennis van en ervaring met security gerelateerde standaarden;
- minimaal 5 jaar ervaring in de IT, waarvan 3 jaar in de informatiebeveiliging;
- kennis van informatiebeveiliging (security management, auditing, testing, monitoring, data leak prevention);
- schriftelijk kunnen rapporteren en mondeling toelichten (zowel in de Nederlandse taal als in de Engelse taal);
- certificeringen als CISSP, CISA, CISM, CEH, ISO 2700x auditor is een pré;
- zeer klant- en resultaatgericht;
- scherp analytisch denkvermogen met oog voor detail;
- drive om te leren en loopt graag voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen.

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over CareerValue B.V.

Heb jij een bovengemiddelde interesse in complexe vraagstukken omtrent informatiebeveiliging?Aarzel dan niet en geef je carrière een boost bij dit fantastisch bedrijf.Zij typeert zichzelf namelijk als een informele en gezellige club van échte vak professionals. Als organisatie is zij één van de grootste spelers op het gebied cyberbestrijding. Zo beschikt zij over diverse afdelingen welke nauw met elkaar samenwerken en gebruik maken van de allernieuwste technieken in complexe en dynamische omgevingen. Binnen de door haar gestelde kaders, krijg jij de vrijheid om jouw manier als Security consultant aan de slag te gaan.Verder vindt zij het ook heel belangrijk dat haar medewerkers plezier hebben met elkaar! Regelmatig zijn zij daarom te vionden in informele eettentjes waarin vooral genieten van het eten en elkaar centraal staat. Zo leert men elkaar ook op informele wijze beter leren kennen.Kortom, een unieke functie binnen en zeer innovatief bedrijf!

CareerValue B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Cyber Security Analist en Informatie Officer

  Vandaag geplaatst door CareerValue B.V.

  Als mogelijk aanstaand Security Specialist: • Kom je te werken binnen een speciaal opgerichte unit met enkel vakspecialisten uit jouw vak; • Werk je aan de mooiste opdrachten voor de meest toonaangevende bedrijven; • Wordt je voordat je de weg op gaat, volledig ingewerkt door ervaren guru's uit het vak; • Zorg men voor een aanbod op maat wat past bij jouw ambities, instelling en ervaring; • En draag je bij aan de algehele sfeer...

  ICTerGezocht
 • Test Automation Engineer

  Vandaag geplaatst door sQout

  Als je niet technisch bent ingesteld en geen liefde voor techniek hebt, dan hoef je niet verder te lezen. Op deze werkplek staat geautomatiseerd testen centraal en dan vooral de technische aspecten. Jij bent in staat om oplossingen te bedenken om het testproces te versnellen. Niet voor niets werk je graag samen met ontwikkelaars van software. Jij bent echt een geautomatiseerde tester die het verschil maakt.

  ICTerGezocht
 • Functioneel beheerder MS Dynamics CRM

  Eergisteren geplaatst door Qhuba Consulting

  Voor een opdrachtgever van ons zijn we op zoek naar een ervaren Functioneel beheerder met kennis van Microsoft Dynamics CRM ter vervanging van een medewerker die met zwangersschapverlof gaat.

 • Z/OS specialist binnen Payment Solutions – Enterprise Systems - Enterprise Services

  Toegevoegd op 15-08-2018 door Rabobank

  Stel je eens voor… Jij kan het verschil maken door, als zOS specialist Software Controle & Distributie, ervoor te zorgen dat onze ontwikkelaars op het mainframe snel en adequaat ondersteund worden bij hun software ontwikkelproces op een state of the art omgeving. Issues met betrekking tot versionering en geautomatiseerde deployment zijn voor jou gesneden koek en los je binnen no time op. Impact creëren Dit doe je door: Nauw samen te werken met de IT DevOps-teams van Payment Solutions van...

  ICTerGezocht
 • Technisch Tester

  Toegevoegd op 15-08-2018 door InTraffic

  Technisch Tester Werken aan innovatieve oplossingen die onmisbaar zijn voor iedereen en dus ook voor jou als reiziger? Als Technisch Tester bij InTraffic kan jij een waardevolle bijdrage leveren! Hoe? Door het gestructureerd en methodisch testen van onze applicaties, waarbij risk based testing een belangrijke rol speelt. Waarom? Om vervoersprocessen te kunnen innoveren, toekomstbestendige software te creëren en onze systemen naadloos in bestaande informatieketens van onze klanten te...

  ICTerGezocht

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank