Informatie Analist

Baan gegevens

 • Bedrijf: Slachtofferhulp Nederland
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 14-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Krijg jij energie van het analyseren van bedrijfsprocessen en informatiestromen?

Hoe help jij onze cliënten verder?
Slachtofferhulp Nederland kijkt verder dan de dag van morgen. Met ons innovatieteam zijn wij dag-in-dag-uit bezig met de vraag: hoe kunnen we onze dienstverlening verbeteren om zo méér slachtoffers nog beter te helpen? Na het succesvolle programma SHN 2.0 waarbij we vooral de dienstverlening gedigitaliseerd hebben, zijn we sinds april 2019 van start gegaan met het nieuwe programma Mens als Maat (MaM).

In dit programma staat de emancipatie en de omgeving van het slachtoffer centraal. Onze ontwikkelteams gaan op onderzoek, maken prototypes en experimenteren om zo nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Het aanbod dat we ontwikkelen stelt de omgeving van het slachtoffer in staat de juiste ondersteuning te bieden.

Het werk dat jij voor Mens als Maat gaat doen is uitdagend én relevant. Het gaat ervoor zorgen dat slachtoffers in de nabije toekomst in staat zijn sneller de draad weer op te pakken.

Wat ga je doen?
Als informatieanalist ondersteun je de productowners en ontwikkelteams. Je slaat een brug tussen de deskundigen en de techniek. De functie informatieanalist is een inhoudelijke functie op operationeel niveau. Wat we jou vragen is: analyseer, regel, en lever de juiste gegevens in de analyse. Je monitort en analyseert hiervoor knelpunten die zich voordoen bij gebruikers van bijvoorbeeld onze mijn-omgeving (de beveiligde omgeving voor cliënten van Slachtofferhulp). Verder schuif je aan bij overleggen en doe je op basis daarvan analysewerkzaamheden. Ook vragen we je om ondersteunende klussen op te pakken voor de verschillende ontwikkelteams.

Tot slot zien we voor jou een belangrijke taak weggelegd bij het uitvragen en opstellen van requirements en het vertalen van deze requirements naar specificaties voor ontwikkelaars.

Gestelde eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minstens 2-3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
 • Natuurlijk ben je een kei in analyseren en werk je graag samen. Daarnaast ben je uiterst betrokken en zorgvuldig;
 • Een hands-on mentaliteit: snel in staat om complexe organisatievraagstukken te doorgronden en eigen te maken. We moeten deze klus samen klaren!

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Slachtofferhulp Nederland

Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Bij ons kan je terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en bij het verhalen van schade. Met ruim 1000 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde krachten helpen wij jaarlijks 200.000 mensen.Bij Slachtofferhulp Nederland komen alle medewerkers gezamenlijk op voor de belangen van slachtoffers. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder. Kom jij ons team versterken?

Slachtofferhulp Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Network Engineer Sr.

  Eergisteren geplaatst door equensWorldline

  Network Engineer Sr.UtrechtThe Network environmentThe Network Department is part of the equensWorldline Technical Engineering department focusing primarily on the Dutch datacenters but is working in a close international relationship with Germany, Belgium, France and Italy.Standardization and country overarching activities will make sure the teams will get a closer working relationship in the near future supporting each other whenever necessary.Key to these activities is the highest level of...

  ICTerGezocht
 • ERP Vastgoed Implementatie consultant - Medior

  Eergisteren geplaatst door Itris BV

  ERP Vastgoed Implementatie consultant - MediorJe werkt al een tijdje in de corporatiesector en je voelt dat het tijd is voor verandering? Wil je je verder specialiseren? Ben je op zoek naar meer persoonlijke aandacht en de volgende stap in carrière? Het lijkt je leuk om onze klanten te helpen met het optimaal gebruiken van ons ERP software pakket ViewPoint. Vind je vastgoed interessante materie en word je warm van de meerjaren-onderhoudsbegroting én zijn voor jou kwaliteit en...

  ICTerGezocht
 • Productiemedewerker

  Toegevoegd op 17-09-2019 door Tempo Team

  Heb jij wél kaas gegeten van het werken met je handen en met machines? Dan is deze vacature voor de functie productiemedewerker in Woerden jou op het lijf geschreven!Wat ga je doen?Bij dit bedrijf in Woerden draag jij als productiemedewerker bij aan de totstandkoming van een product. In dit geval: kaas, kaas en nog eens kaas! Je werkt met je handen en met machines en houdt een oogje in het zeil als het gaat om de kwaliteit van het product. Want jij weet: deze moet goed zijn. Als...

  Tempo Team
 • Fullstack Developer - Intershop

  Toegevoegd op 17-09-2019 door NS Reizigers

  We zijn op zoek naar een Intershop developer die ons gaat helpen met de doorontwikkeling van onze online verkoopsystemen. Hiervoor maken we onder andere gebruik van de REST API van Intershop in combinatie met een Angular storefront.Als full stack Intershop developer vallen de volgende activiteiten onder jouw verantwoordelijkheid: Doorontwikkelen en onderhouden van NS/producten en de Spoordeelwinkel; Bijdragen aan testautomatiseren; Binnen het Scrum / DevOps-team samenwerken met Marketing,...

  ICTerGezocht
 • Full Stack DevOps Engineer

  Toegevoegd op 17-09-2019 door Experis

  Als Full Stack DevOps Engineer wordt je ingezet binnen het TOPAAS platform team, waar je samen met de andere medewerkers verantwoordelijk bent voor bedenken, verbeteren, beheren, implementeren en ondersteunen van nieuwe en bestaande diensten voor IT (ontwikkel)teams. Je focus is gericht op ontwikkeling en ondersteuning van Continuous Delivery Pipelines op basis van onder andere Jira, Bitbucket, Jenkins, SonarQube, Nexus Repository Pro en Azure DevOps. Toolsupport levert deze producten op...

  ICTerGezocht

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank