Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg

Baan gegevens

 • Bedrijf: Prismant
 • Plaats: Nieuwegein
 • Plaatsingsdatum: 11-08-2017
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Link naar deze vacature
 • Banen in je mailbox?
 • Deel op oa LinkedIn,Twitter

Algemene omschrijving

Ter uitbreiding van ons team in Nieuwegein zijn wij zijn per direct op zoek naar een

Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg

Arbeidsmarktinformatie is cruciaal voor de zorg- en welzijnsinstellingen om een betere afstemming te bereiken tussen vraag en aanbod op de landelijke en regionale arbeidsmarkt van zorg en welzijn.

Wat doe je als Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg bij Prismant?
Als Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg ben je onderdeel van het team ‘arbeidsmarkt en onderzoek’. Als arbeidsmarktonderzoeker werk je zelfstandig en in teamverband aan projecten in de sector Zorg en Welzijn. Je onderhoudt de klantrelatie en werkt samen met Begeleidingscommissies.. Je hebt gevoel voor cijfers en voor de diversiteit aan data die beschikbaar is voor Arbeidsmarktonderzoek. Je gebruikt zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden om een diversiteit aan vragen uit het veld te beantwoorden. Daarbij vertaal je de onderzoeksuitkomsten naar praktische toepasbaarheid voor onze opdrachtgevers.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding met een onderzoeksgerichte afstudeerrichting;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met statistiek en diverse onderzoekmethoden (kwalitatief en kwantitatief);
 • Je hebt kennis van zorg & welzijn en bent op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in arbeidsmarktonderzoek,
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor (politieke) verhoudingen;
 • Je bent inhoudelijk en analytisch zeer sterk en in staat om je enthousiasme voor het vak uit te dragen;
 • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig, creatief, initiatiefrijk en je straalt rust uit.
 • Je bent binnen het team ben je een motivator en een doener.
 • Het is een sterke pré als je ervaring hebt met de regionale arbeidsmarkt.

Uren

40

Meer informatie

Waarom jij ook graag wilt werken bij Prismant?
Wij zijn een dynamische organisatie waar enthousiaste professionals werken. Wij zijn Grensverleggend, Pragmatisch en Betrouwbaar. Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om bij Prismant te werken, bijvoorbeeld omdat wij:

 • Open staan voor jouw ideeën en initiatieven en graag van jou leren;
 • Jou aanmoedigen om jezelf continu te blijven ontwikkelen;
 • Een platte organisatie zijn met korte lijnen;
 • Het belangrijk vinden dat je lekker in jouw vel zit en daarom oog hebben voor een goede balans tussen werk en privé;
 • Meegaan in de mogelijkheden van het ‘nieuwe werken’;
 • Elke dag aan maatschappelijk-relevante projecten werken om de zorg te verbeteren;
 • Internationaal werken en daarin nog meer ambitie hebben;
 • Naast hard werken ontspanning ook erg belangrijk vinden en daarom regelmatig leuke activiteiten organiseren.

Is jouw interesse gewekt?
We kijken uit naar je CV en motivatie. Deze kun je sturen naar info@prismant.nl Voor vragen kun je bellen met Francisca van der Velde op 088-5700050.

Een screening maakt deel uit van het sollicitatieproces, eveneens als het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Informatie over Prismant

Zullen we ons even voorstellen?
Prismant werkt voor zorginstellingen, brancheorganisaties, overheden en andere partijen die actief zijn in de zorg. Zij zitten met vragen, wij helpen met de oplossingen. Dat doen we door op een onafhankelijke en objectieve manier te onderzoeken, meten en toetsen, en door het verschaffen van inzichten. Op die manier willen we de zorg en het werk van deze professionals in de sector daadwerkelijk beter maken.
Onze opdrachtgevers zijn de zorgaanbieders: onder andere ziekenhuizen, VVT, GHZ, GGZ, en jeugdzorg. Ook de overheid en de brancheverenigingen mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Deze opdrachtgevers vragen ons om onafhankelijk onderzoek, toekomstbestendig advies en stuurinformatie. Wij zijn daarbij de unieke link tussen informatievoorziening en het bieden van creatieve oplossingen op basis van deze informatie. Momenteel werken we hard aan het vernieuwen van ons productportfolio voor zorgaanbieders.
Prismant werkt samen met haar partners MRDM, X-IS en PatiëntInvolved. Gezamenlijk werken we aan het realiseren van waarde gedreven zorg, gebaseerd op het value-based health care principe.

Prismant
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • * Traineeship financiële dienstverlening fulltime Utrecht

  Toegevoegd op 17-08-2017 door Olympia Uitzendbureau

  De opdrachtgever werkt met alle grote banken en verzekeraars binnen de landsgrenzen. De organisaties waar jij je werkervaring op gaat doen zitten voornamelijk in de Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Met het traineeship word je specialist op het gebied waar jij interesse in hebt en in opdrachten waarin jij in je kracht zit. De eerste twee weken volg je interne trainingen en behaal jij je WFT basis diploma. Je wordt getraind in de werkwijze, wetgeving, communicatieve vaardigheden, de markt en de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Je eigen Personal Fitness studio!

  Toegevoegd op 15-08-2017 door Olympia Uitzendbureau

  Heb jij altijd al gedroomd van een eigen personal fitness studio? Wil jij iedere dag bezig zijn metbewegen, voeding en het motiveren van mensen? Ben je vastbesloten jouw bedrijf tot een succeste maken? Dan is dit je kans!Wij zoeken gedreven (startende) ondernemers die een eigen fitness studio willen runnen.Waarom een studio via deze formule?Het starten van een eigen bedrijf brengt veel teweeg. Welke trainingen en diensten ga jeaanbieden, hoe blijf je vernieuwend en wat mag het de klant...

  Olympia Uitzendbureau
 • Accountmanager binnendienst ICT Fulltime Utrecht

  Toegevoegd op 14-08-2017 door Olympia Uitzendbureau

  In deze functie werk je in een team van 6 medewerkers op de support afdeling. Je hebt contact met alle andere afdelingen als het gaat om het zoeken naar oplossingen, maken van offertes, het organiseren van hardware en het uitvoeren van kleine technische installaties. De afdelingen betreffen onder meer sales, de servicemanagers, service desk, consultants, engineers en de Finad. Doordat je veel klantcontact hebt weet je wat er speelt en kun je gemakkelijk inspelen op behoeften van de klant.Je...

  Olympia Uitzendbureau
 • Commerciële binnendienst automatisering Utrecht

  Toegevoegd op 14-08-2017 door Olympia Uitzendbureau

  In deze functie werk je in een team van 6 medewerkers op de support afdeling. Je hebt contact met alle andere afdelingen als het gaat om het zoeken naar oplossingen, maken van offertes, het organiseren van hardware en het uitvoeren van kleine technische installaties. De afdelingen betreffen onder meer sales, de servicemanagers, service desk, consultants, engineers en de Finad. Doordat je veel klantcontact hebt weet je wat er speelt en kun je gemakkelijk inspelen op behoeften van de klant.Je...

  Olympia Uitzendbureau
 • Traineeship in administratieve dienstverlening Randstad Fulltime

  Toegevoegd op 14-08-2017 door Olympia Uitzendbureau

  Ben je klaar met je studie en wil jij je verder ontwikkelen? Wij bieden een traineeship waar je middels verschillende trainingen en coaching een vliegende start maakt. Omdat je tevens opdrachten bij Banken en verzekeraars of andere organisaties uitvoert doe je in eerste instantie brede ervaring op. Dit kan op het gebied van Bankzaken, Pensioenen, Zorg, Schade, ICT, Overheid of Hypotheken. Gedurende het traject ontdek je waar je interesse ligt en waar jij je verder in wil ontwikkelen en...

  Olympia Uitzendbureau

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.425
 • Aantal bedrijven: 64
 • Aantal CV's: 104