Business Process Engineer ERP

Baan gegevens

 • Bedrijf: Record Automatische Deuren
 • Plaats: Maartensdijk
 • Plaatsingsdatum: 25-04-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Do you enjoy design and implement ERP applications? Do you have experience to work in formal project structures and successfully managed and implemented projects? Interested? Then join the agta record group and read on!

Your position:
Based in the Netherlands you are part of our global Organization & IT department. Together with your colleagues in Germany, France and Switzerland you design and implement IT solutions within the agta record group. It’s a mobile function, without a fixed workplace.

Responsibilities:
• Your main responsibility is to design and implement our group ERP application for service and maintenance.
• You will manage all elements of the implementation from gap analysis and solution implementation, to data migration, training and post go live support.
• You coordinate and harmonize requirements of different (international) Business units and deliver solutions.
• You are continuously optimizing strategic IT solutions within the agta record group, initially focusing on the Netherlands.
• You ensure a smooth and flawless operation.
• In your role as 2nd Level-Support you coordinate and control resolution of issues and problems.
• Being member of the global solutions team you will participate regularly in meetings in our Headoffice in Switzerland.

Gestelde eisen

 
Your profile:
• You have an MSc in business administration and/or information technology.
• You have 5+ years experience in implementation and management of ERP-Systems.
• You have hands-on experience in process redesign, technology enhancements and the implementation of innovative solutions.
• With your communicative skills and positive attitude you solve user problems and advise on process improvements.
• You are a good team player, flexible, resilient, open minded and easygoing but professional.
• Good knowledge of both written and spoken Dutch, English and German.

Uren

32-40

Meer informatie

Our offer
• A challenging opportunity to develop yourself to an international Business Process Engineer.
• 25 days holiday and 13 ADV-days.
• Company car, laptop and mobile phone.

Does this suits you?
You can contact Rob Koch for further information about the job description and our organization. We would like to receive your CV and motivation at werkenbij@recordbv.nl. We contact you as soon as possible.

Informatie over Record Automatische Deuren

Record Automatische Deuren - onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde Agta Record concern - is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen.

Met ca. 210 collega’s werken wij iedere dag keihard aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit Doorwerth (GD), Oosterhout (NB), Zevenhuizen (ZH) en in ons gloednieuwe moderne pand in Maartensdijk (UT) dat helemaal is ingericht op Het Nieuwe Werken.

Wij vinden het hebben van de juiste persoonlijkheid en werkmentaliteit belangrijk, soms misschien wel belangrijker dan het hebben van een bepaald diploma of jaren werkervaring in een bepaalde functie.

Record Automatische Deuren
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Senior Projectmanager voor 500K projecten

  Gisteren geplaatst door Human Source Group

  Als Senior Projectmanager ga je bij deze organisatie product- systeemintegraties doen bij grote (internationale) organisaties. Het gaat om een nieuw product binnen een bestaande organisatie. Het is een integratieplatform (middlewarelaag) wat gebouwd is voor grote (internationale) financiële instellingen. Dit betekent dat je 'het kloppende IT hart' van de organisatie gaat vervangen / integreren. Jij begrijpt als geen ander dat dit van strategisch belang is voor de klanten en communiceert...

  ICTerGezocht
 • Junior Functioneel Beheerder

  Gisteren geplaatst door Human Source Group

  Als junior Functioneel Beheerder werk je vanaf een vaste locatie voor diverse grote en kleine klanten. Je krijgt hier de ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je ondersteunt en begeleidt de gebruikers / key-users bij de diverse klanten die gebruik maken van het inhouse gebouwde financiën / verzekeringen softwarepakket. Hierbij gaat het niet alleen om de dagelijkse vraagstukken, maar ook changes begeleiden, testplannen schrijven, releases en updates...

  ICTerGezocht
 • SR. HBO Projectmanager ICT - Utrecht / 36 uur

  Gisteren geplaatst door SKS Professionals bv

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een tijdelijke SR. HBO Projectmanager ICT Duur: 36 uur per week t/m einde van het jaar. Inzet vanaf juli 2019. Locatie: Utrecht e.o. Je bent eindverantwoordelijk van At/m Z voor complexe ICT Projecten binnen een Agile omgeving. Planning, kostenbewaking, overleg, leiding geven en het inspireren van het projectteam het hoort er allemaal bij! Vanuit de rol als senior projectmanager is er contact met de programmamanager, deelprojectmanagers, stakeholders en...

  ICTerGezocht
 • Test Automatiseerder

  Gisteren geplaatst door sQout

  Opdracht omschrijving Voor het cluster Connect zijn we op zoek naar een ondernemende en vakbekwame Test Automatiseerder. Jouw bijdrage is om in de ICT omgeving van de Politie technische verbeteringen door te voeren, en mee te denken aan toekomst gerichte oplossingen. Binnen een scrum team ontwikkel je toepassingen en unit- en acceptatietests, en implementeert deze samen met andere ontwikkelaars. Vakmatige taken - Ontwerpen en realiseren van software oplossingen; - Integratie software en...

  ICTerGezocht
 • Key Account Manager Netwerken

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Key Account Manager Netwerken gezocht voor een internationale organisatie die opereert in 120 landen! Het kantoor in Nieuwegein zit er nu een jaar en het wordt tijd om grote stappen te maken. De organisatie is een grote speler op het gebied van WLAN producten, jij gaat zorgen voor groei in een B2B omgeving.Key Account Manager Netwerken gezocht voor een internationale organisatie die opereert in 120 landen! Het kantoor in Nieuwegein zit er nu een jaar en het wordt tijd om grote stappen te...

  Independent Recruiters

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank