Chef Werkplaats

Baan gegevens

 • Bedrijf: Van Echtelt Metaal B.V.
 • Plaats: Wijk Bij Duurstede
 • Plaatsingsdatum: 15-06-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Van Echtelt Metaal B.V., waar vakmanschap, kwaliteit, teamwork en ambitie samensmelten

Van Echtelt Metaal B.V. is een specialist in metaal- en staalconstructiewerk in een breed toepassingsveld. Wij leveren aan de woning- en utiliteitsbouw en de agrarische sector. Ook hebben wij diverse kunstwerken geproduceerd.

Wij zijn sterk in staal, waarbij de constructies gebogen, schuin of rond lopen. Ook renovatiewerk behoort tot ons speelveld. Naast staal, werken we ook met andere materialen.

Het bedrijf is voortgekomen uit een 100 jaar oud staalconstructie- en installatiebedrijf. Wij zijn als Van Echtelt Metaal B.V. sinds 2008 zelfstandig verder gegaan. Wij zijn gevestigd in Wijk bij Duurstede, waar we met 15 mensen werken.

Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer met veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Functieomschrijving
Als Chef Werkplaats geef je leiding aan alle operationele activiteiten in de werkplaats, en ben je verantwoordelijk voor het plannen, uitvoeren, controleren en goed functioneren van de dagelijkse werkzaamheden aldaar. Ook ben je verantwoordelijk voor veiligheid en lean-management in de werkplaats.

Je begeleidt, coacht de werkplaatsmedewerkers en stagiaires, en helpt hen zich te ontwikkelen.
Verder ben je direct aanspreekpunt voor de directie, en draag je bij aan rendementsverbeteringen van de uitvoering. Werkvoorbereiding is tevens een belangrijk onderdeel van de functie.

Taken
• Coördinatie, planning en evaluatie van de dagelijkse werkzaamheden.
• Houden van werkoverleg en voortgangsgesprekken met de werkplaatsmedewerkers.
• Effectieve afstemming en samenwerking met directie en tekenaars en montagemedewerkers.
• Frequent overleg met transporteurs en leveranciers.
• Werken volgens de kwaliteits- arbo-, milieu- en VCA-richtlijnen.
• Opzetten en aansturen van kwaliteits- en verbeterprocessen in het productieproces.
• Werkvoorbereiding, o.a. inkoop en calculatie.
• Coördinatie en planning van de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats en voortgangsbewaking daarvan.

Gestelde eisen

 
Gevraagde eigenschappen
Een technische, commerciële en resultaatgerichte instelling. Goede communicatieve- en leidinggevende vaardigheden. Proactieve- en kritische instelling.

Opleidingseisen
Opleiding MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur WTB). Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Uren

40

Meer informatie

 
Informatie en sollicitatie
Op onze website www.vem.nl is alle informatie over onze organisatie, en werkzaamheden terug te vinden.
Ben je op zoek naar een uitdagende veelzijdige functie, heb je een grote mate van zelfstandigheid en vind je het prettig om s amen te werken in een ervaren team? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij ontvangen dan graag je motivatie en CV, je kunt deze sturen naar administratie@vanechtelt.nl

Informatie over Van Echtelt Metaal B.V.

Wij zijn specialist in metaal- en staalconstructiewerk in een breed toepassingsveld.
Van Echtelt Metaal B.V. levert al het denkbare metaalconstructiewerk voor de woning- en utiliteitsbouw, de agrarische sector, en al het denkbare renovatiewerk. Ook hebben wij diverse kunstwerken geconstrueerd.

We maken graag staalconstructies waarbij de constructie gebogen, schuin of rond loopt. Naast staal werken wij ook met RVS en aluminium. Ook combinaties met andere materialen behoren tot de mogelijkheden, zoals hout en glas (stalen balkons met hout, hekwerk met glas).

Van Echtelt Metaal B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Allround Kraanmonteur

  Vandaag geplaatst door WTB

  Als Allround Kraanmonteur maak je deel uit van een veelzijdige organisatie op het gebied van kraanverhuur. Zij verhuren verhuren hijskranen van 30 t/m 650 ton en voeren transporten uit met gewichten tot 500 ton. Ook de uitvoering van complete hijs- en transportprojecten behoren tot hun werkzaamheden. Als Allround Kraanmonteur Monteur krijg je een breed scala aan verantwoordelijkheden toegewezen!Het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan hydraulische kranen, vrachtauto’s en getrokken...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Werkvoorbereider HVAC

  Vandaag geplaatst door E&I

  Ben jij vanaf monteur HVAC doorgestroomd naar werkvoorbereider of wil je die stap gaan maken? Wij hebben voor een mooie klant een vacature als werkvoorbereider HVAC open staan! Door jouw ervaring en kennis van de verwarming, ventilatie en airconditioning ben jij in staat elk probleem te analyseren en op tijd te reageren. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:Inplannen van preventief onderhoud;Snel schakelen met beschikbare monteurs in het geval van storingen;Bestellen van benodigde...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Servicetechnicus Koeltechniek

  Vandaag geplaatst door E&I

  Ben jij klaar voor de volgende stap in jou koeltechnische carrière? Kan jij jou hoofd koel houden als er veel druk op je schouders komt te staan? Dan ben jij de servicetechnicus koeltechniek die ik zoek. Voor grote koel- en vriescellen in restaurants en hotels ga jij op zoek naar het probleem, lost dit op, en zorgt dat de klant zo snel mogelijk weer verder kan gaan met de werkzaamheden. Jouw dag zal er ongeveer als volgt uit zien:Verzamelen op de zaak, documentatie van de vorige dag goed...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Tekenaar Inventor

  Gisteren geplaatst door WTB

  Per direct zijn wij op zoek naar een specialist op het gebied van inventor voor een gerenommeerd bedrijf in de techniek. Dit bedrijf ontwerpt en vervaardigd een uiteenlopen assortiment aan producten. In deze functie ben je betrokken bij de engineering van diverse nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten met behulp van Inventor. Je gaat zelfstandig te werk waardoor je veel verantwoordelijkheid hebt over jouw werkzaamheden. Je bent voornamelijk bezig met:Het uitwerken van inventortekeningen zowel 3D...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Constructiewerker, in de grijpers!

  Eergisteren geplaatst door WTB

  Als Constructiewerker ben je verantwoordelijk het ontwikkelen van diverse grote grijpers. Het bedrijf zit nu al minimaal 70 jaar in de grijpers en is hier zeer gespecialiseerd in. Elke dag is anders ! Daarnaast zijn er binnen deze functie voldoende doorgroeimogelijkheden . Je bent verantwoordelijk voor :Een baan in de dagdienst; Wij hebben aandacht voor jouw ontwikkeling; In staat zijn om grote constructies samen te stellen; Vervaardigen van diverse onderdelen ten behoeven van de grijpers;...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank