Team Manager Installatietechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 21-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Team Manager Installatietechniek gezocht in regio Utrecht. We zoeken een team manager met een goed technisch inzicht en commercieel gevoel. Herken je jezelf in deze driehoek? Dan zie ik jouw reactie graag tegemoet.

Team Manager Installatietechniek gezocht in regio Utrecht. We zoeken een team manager met een goed technisch inzicht en commercieel gevoel. Herken je jezelf in deze driehoek? Dan zie ik jouw reactie graag tegemoet.

Onze opdrachtgever is actief in heel Nederland en staat bekend als dé leverancier en installateur van koel- en vriesapparatuur voor de food retail en verzorgt tevens het onderhoud ervan. Deze producten worden aangeboden in diverse nationale en internationale marktsegmenten zoals supermarkten, pompstations, groothandels en luchthavens waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Naast deze bestaande segmenten, kijkt de opdrachtgever ook constant naar nieuwe kansen, zoals distributiecentra. De opdrachtgever heeft eigen fabrieken in heel Europa staan waarmee continue productontwikkeling wordt gerealiseerd. De organisatie telt ca. 260 medewerkers waarvan ongeveer de helft in de buitendienst werkzaam is. Naast ervaren monteurs, kent de organisatie ook veel leerling monteurs. De opdrachtgever besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van haar monteurs.

De Team Manager stuurt een team van Werkvoorbereiders en Calculators aan (7 fte's). Je werkt samen met de Account Manager en de Project Manager en zorgt voor de juiste begeleiding van projecten. Denk hierbij aan het inzetten van teamleden en de planning van werkzaamheden. Je ondersteunt daarnaast de Account Manager en adviseert bij technische vragen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor (persoonlijke) ontwikkeling en vooruitgang van de teamleden. Dit doe je door ze te coachen en te motiveren. Daarnaast begeleidt je Werkvoorbereiders en Calculators in hun dagelijkse werkzaamheden en bent een sparringpartner op het technische vlak.

De organisatie biedt uitstekende voorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek waaronder auto van de zaak, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen.

Gestelde eisen

* Technische opleiding (bij voorkeur installatietechniek of werktuigbouwkunde) aangevuld met een HBO diploma in (Technische) Bedrijfskunde of Economie; * Kennis van koeltechniek en installatietechniek; * Aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie; * Sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Starterskans: Bekendste woningmarkt van NL zoekt fulltime marktonderzoekers - vast- Amersfoort

  Vandaag geplaatst door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere marktonderzoekers die gaan helpen met het onderzoeken en ontwikkelen van bestaande ideeën en producten. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het initiëren, onderzoeken en implementeren van nieuwe diensten voor de leden van de opdrachtgever. Het gaat dan vooral om bestaande ideeën die vanuit het management bedacht zijn. Het is jouw taak om te onderzoeken of de ideeën haalbaar zijn. Je kunt hierbij denken aan plannen om bijvoorbeeld...

  XL Studenten Uitzendbureau
 • Werkvoorbereider Bouw

  Vandaag geplaatst door Bouw

  Heb jij ervaring in de Houtbewerking/Interieurbouw? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de traptechniek. Als Werkvoorbereider bij ons zal jij je onder andere bezighouden met:Calculatie en tekenwerk;Bewerkingen in AutoCAD en Revit;Als Werkvoorbereider ben jij het aanspreekpunt voor de klant;Het opstellen en verwerken van offertes;Inkoop van materialen;Meer- en minderwerk.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Manager Omgeving en Communicatie

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Heb jij meer dan 10 jaar ervaring in het omgevingsmanagement en ben jij op zoek naar een nieuwe (lange) uitdaging? Wij zijn op zoek naar een Manager Omgeving en Communicatie.Als manager Omgeving en Communicatie maak jij deel uit van het managementteam van een civieltechnisch Programma voor de gemeente. Jij bent verantwoordelijk voor het voorleggen en maken van strategische keuzes op het gebied van omgeving en communicatie. Jij zoekt interactie en communicatie met de omgeving en...

  Maandag®
 • Projectingenieur

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Je gaat samen met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers de inkoop van materialen overleggen en de uitbesteding van de werkzaamheden. Daarnaast ben je bezig met prijsafspraken en contract onderhandeling. Het is belangrijk dat je communicatief sterk bent en kennis hebt van het opstellen van projectplanningen. 

  Maandag®
 • Ga aan de slag als BPU medewerker bij BAM in Utrecht

  Toegevoegd op 20-10-2018 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Werkzaamheden Wij zijn op zoek naar een bouwplaats preventie unit (BPU) medewerker die per direct de BPU kan bemannen. Inschrijven van nieuwe mensen (vingerafdruk maken, gegevens registreren, etc). Het gaat om 5 dagen in de week van 06.30 tot 09.30 uur. Bijkomende werkzaamheden is het faciliteren van voorraden (koffie, thee, toiletpapier, schoonmaakmiddelen, etc). De kans is aanwezig dat je na dit project op andere projecten ingezet kan worden. Wat wij...

  YoungCapital

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank