Projectleider Civiel / Infrastructurele projecten

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 20-11-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn op zoek naar een gedreven Projectleider die met expertise, passie en precisie de meest uiteenlopende gave infrastructurele projecten binnen gaat leiden. Jouw rol is cruciaal voor de voortgang en het succes van complexe civiele bouwprojecten. Als projectleider ben jij het brein en de motor die ervoor zorgt dat alle facetten van het project synchroon lopen met de vastgestelde eisen op het gebied van tijd, budget, kwaliteit en veiligheid.

Heb je nog geen ervaring als projectleider maar wél in de voorbereiding en ben je toe aan een nieuwe/volgende stap? Dit is hem! Er worden volop kansen geboden en je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om de ontwikkeling naar een stevige projectleider/manager volledig te gaan maken.

Waar wacht je nog op? Reageer dus direct en wij vertellen je er alles over in een persoonlijk gesprek.

Onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, diepgaand technisch onderzoek en advies maar ook projectmanagement in de bouw, infra, industrie en waterbouw.

Als spil binnen de projecten ben je vanaf de start betrokken. Je pakt de leiding over diverse uitdagende projecten en bewaakt de voortgang en uitvoering met een scherp oog. Jouw verantwoordelijkheid strekt zich uit over het gehele proces - van de kick-off tot aan de uiteindelijke afronding en evaluatie.
Ook heb je een inhoudelijke bijdrage, denk hierbij aan contracten en planningen opstellen en aanbestedingen. Met jou aan het roer staat de organisatie garant voor de realisatie van hoogwaardige projecten, die ze in nauwe samenwerking met hun klanten, de community en natuurlijk jouw team tot een succes maken.

Jij hebt:

 • Een scherp analytisch vermogen om tijdens de voorbereidingsfase de koers te bepalen voor een efficiënte, slimme en veilige aanpak.
 • Een inspirerende leiderschapsstijl die een team van diverse professionals motiveert en verenigt in het behalen van de gemeenschappelijke doelen.
 • Een ondernemende houding waarmee je proactief schakelt tussen alle betrokken partijen, van klanten en leveranciers tot interne stakeholders, om de lijnen kort te houden en iedereen geïnformeerd en betrokken te houden.

Jouw missie:

 • Het bewaken van de integrale projectverantwoordelijkheid, waarbij je zorgt voor een strakke planning, een secure budgetbewaking en een onberispelijke kwaliteitsstandaard.
 • Het continu overzien van de projectvoortgang en het bijsturen waar nodig om te verzekeren dat alle doelstellingen worden behaald.
 • Het verzorgen van gedetailleerde rapportages en financiële analyses, en het optimaliseren van de inzet van middelen en mankracht.

Dit wordt jou geboden:

 • Een prettige werkplek met ondernemingsvrijheid;
 • Een kans om een zichtbaar verschil te maken in de infrastructuur van morgen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen of opleidingen;
 • Een mooi salaris tussen de €4.000,- en €5.500,- per maand bruto o.b.v. fulltime;
 • Ruimte om je werk flexibel in te delen;
 • Laptop, telefoon en leaseauto;
 • Jaarlijkse winstuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • 33 verlofdagen (25 vrije dagen en 8 atv-dagen, op basis van 40 uur per week).

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* In bezit van een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting de (civiele) techniek, of een MBO met aanvullingen en/of relevante werkervaring. * Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in projectvoorbereiding / werkvoorbereiding binnen infrastructurele projecten * Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands. * Sterke organisatorische en leidinggevende capaciteiten. Maar vooral ben je leergierig en heb je de wens verder te groeien en ontwikkelen!

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Financial Controller - Facilitaire Dienstverlening

  Toegevoegd op 01-12-2023 door Independent Recruiters

  Uitdagende vacature bij een gave organisatie binnen de facilitaire dienstverlening!Deze groeiende organisatie is op zoek naar een ervaren finance professional die kan helpen bij een goed lopende financiële administratie, waarin jij samen met je team ervoor zorgt dat het bedrijf kan blijven groeien. Heb jij leidinggevende skills en vind je het leuk om een team aan te sturen, maar zelf ook hands-on bezig te zijn? Dan kom ik graag met je in contact!Als financial controller ben jij de persoon die...

  Independent Recruiters
 • Projectleider Civiel / Infrastructurele projecten

  Toegevoegd op 01-12-2023 door Independent Recruiters

  Wij zijn op zoek naar een gedreven Projectleider die met expertise, passie en precisie de meest uiteenlopende gave infrastructurele projecten binnen gaat leiden. Jouw rol is cruciaal voor de voortgang en het succes van complexe civiele bouwprojecten. Als projectleider ben jij het brein en de motor die ervoor zorgt dat alle facetten van het project synchroon lopen met de vastgestelde eisen op het gebied van tijd, budget, kwaliteit en veiligheid.Heb je nog geen ervaring als projectleider maar...

  Independent Recruiters
 • Commercieel Medewerker Binnendienst (technisch)

  Toegevoegd op 30-11-2023 door Independent Recruiters

  "Kom van dat dak af, ik waarschuw niet meer..."Als Commercieel Medewerker Binnendienst is geen dag hetzelfde. Als onderdeel van het Sales-team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van commerciële taken. Onderdeel van je functie is bijv. het onderhouden en uitbouwen van klant contacten, het maken van offertes, het beheren van bestellingen en het beantwoorden van klantvragen. Dit is nog lang niet alles, deze functie is dan ook heel erg uitdagend en veelzijdig. Ben jij commercieel gedreven...

  Independent Recruiters
 • Stratenmaker (zonder ervaring)

  Toegevoegd op 29-11-2023 door VNOM | We get the job done

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij een vak leren waar je mooi werk mee kan gaan verrichten? Hou je van werken in de buitenlucht? Dan is deze functie helemaal voor jou. Als stratenmaker zonder ervaring ga je aan de slag in regio Utrecht en andere steden binnen de randstad. Je gaat aan de slag binnen een bedrijf dat gespecialiseerd is binnen de wegenbouw. Je wordt opgeleid tot een echte vakman die later de mooiste paden van Nederland kan bouwen. Het is zelfs mogelijk om door te...

  VNOM | We get the job done
 • Grondwerker

  Toegevoegd op 27-11-2023 door VNOM | We get the job done

  Heb jij kennis van verschillende soorten ondergronden en ben jij klaar om als Grondwerker de ‘basis’ te gaan leggen voor alle andere werkzaamheden? Jij kunt namelijk aan de slag gaan bij een bedrijf dat zich voornamelijk focust op grondverzet werk. Hierbij kun je denken aan zowel bestrating als bodemwerkzaamheden. Geen dag is hetzelfde, want jij zult op allerlei locaties komen te werken en hierbij ook ingepland worden in verschillende teams. Wat ga jij doen:De kraanmachinist ondersteunen door...

  VNOM | We get the job done

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank