Business Development Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: CSU Hotel Services
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Business Development Manager

Locatie: CSU Utrecht
Uren: 40 uur per week


Voor onze nieuwe Business Unit in Utrecht zijn we op zoek naar een Business Development Manager. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo’n 17.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.

Wat ga je doen?
Als Business Development Manager ben jij lid van het Management Team. Jij bent een bruggenbouwer en netwerker met een ondernemend en commercieel DNA, die scherp is op innovaties. Je weet als geen ander hoe je de balans houdt tussen klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Je bent verantwoordelijk voor nieuw te realiseren omzet en bewaak je elke dag ons imago in de markt en de best mogelijke marge en omzet.

Dit lukt jou onder andere door:

 • Het opstellen van een Commercieel Jaarplan voor de business unit en het zorgen voor de implementatie en uitvoering zodat commerciële doelstellingen worden gerealiseerd.
 • Het voeren van acquisitie met als doel het aangaan van duurzame relaties. Jij draagt zorg voor een positief imago in de markt en het maximaliseren van omzet en marge bij klanten. Jij bouwt een relevant zakelijk netwerk op in de regio middels het bezoeken van evenementen, beurzen en congressen. Vanzelfsprekend draag je zorg voor goede verslaglegging van commerciële activiteiten.
 • Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van de uitvoering en oplevering van transities bij klanten.
 • Het fungeren als verbindende factor tussen hoofdkantoor en de business unit op het gebied van innovaties.
 • Het stimuleren van een nauwe samenwerking tussen de operatie, commercie en eventuele andere belanghebbenden om klanttevredenheid te optimaliseren.
 • Processen te optimaliseren. Je signaleert mogelijke verbeteringen in het operationele proces bij klanten en adviseert en rapporteert hierover.
 • Sturing en persoonlijke begeleiding, middels o.a. functionerings- en beoordelingsgesprekken, te geven aan een commercieel adviseur zodat deze zich optimaal kan ontwikkelen in de functie.
 • Het opzetten van en deelnemen aan de klantadviesraad voor de reguliere schoonmaak.
Voor de beste mensen..
..hebben we de beste baan. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende salariëring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, tantièmeregeling en korting op diverse verzekeringen. Tevens krijg je een auto, telefoon en iPad en is er een bonusregeling van toepassing.

Gestelde eisen

Wie wij zoeken
Deze vacature voor Business Development Manager in Utrecht kan zomaar jouw nieuwe baan worden als je iemand bent die:

 • Woonachtig is in de regio Utrecht.
 • Beschikbaar is voor 40 uur per week, vanaf 1 januari 2020.
 • Over een hbo+ werk- en denkniveau beschikt en een commerciële of bedrijfskundige achtergrond heeft.
 • Minimaal vijf jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een grote resultaatgerichte organisatie in de facilitaire dienstverlening.
 • Ervaring heeft met het schrijven van offerteteksten.

Uren

40 uur per week

Meer informatie

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor Business Development Manager. Klik op de sollicitatieknop en solliciteer direct!

Informatie over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services is een gespecialiseerd onderdeel van CSU en heeft jarenlange ervaring in de hotellerie. Als medewerker zorg je er voor dat de gasten van een hotel zich direct welkom en thuis voelen in een schone en frisse hotelkamer. Jouw werk bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het verblijf van de hotelgasten. Een verantwoordelijke......
Lees meer over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Afwisselende baan als receptioniste op diverse locaties

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Ben jij snel toe aan nieuwe uitdagingen? Met deze baan zeker niet, hier is letterlijk geen dag hetzelfde! De ene keer werk je op het drukke Leidseplein, de andere keer zit je achter de balie bij de Dom. Het hebben van een rijbewijs en een auto is daarom wel een vereiste. In deze functie kan het verder zo zijn dat je ’s ochtends om 07.00 wordt gebeld, omdat je planning van die dag is gewijzigd. Dit vind je leuk en uitdagend! De werkdagen en -tijden zijn van maandag...

  YoungCapital
 • Manager Business Development - Zorg

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor deze expert op het gebied van gastronomie en gastvrijheid zijn wij op zoek naar een Manager Business Development Zorg. Je gaat ervoor zorgen dat revalidatieklinieken, zorgorganisaties, ziekenhuizen en topsportinstellingen voorzien worden van kwalitatief, vers en gezonde voeding.Voor deze expert op het gebied van gastronomie en gastvrijheid zijn wij op zoek naar een Manager Business Development Zorg. Je gaat ervoor zorgen dat revalidatieklinieken, zorgorganisaties, ziekenhuizen en...

  Independent Recruiters
 • Meerdere fulltime accountmanagers gezocht voor hip frisdrankmerk

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Met de vette auto die je krijgt van de zaak ben je als fulltime accountmanager altijd onderweg naar potentiële en bestaande klanten in jouw regio. Je bezoekt sportverenigingen, outlets en andere locaties waar deze merken goed verkopen. Met jouw enthousiasme zorg jij ervoor dat jij het volledig portfolio aan merken weet te verkopen. Je houdt alle bestaande klanten van jouw eigen klantenkring happy door bij ze langs te gaan, zet POS materiaal neer en vult producten...

  YoungCapital
 • Aan de slag als enquêteur voor een paar dagen per maand in Utrecht!

  Toegevoegd op 15-01-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? DVJ insights in Utrecht is een marktonderzoekbureau die een onderzoeksproject voor Samsung gaat uitvoeren. Dit onderzoek wordt gehouden in Brussel, Antwerpen en Utrecht. Jij gaat in Utrecht, in het gezellige Hoog Catharijne het research team versterken door samen met de bezoekers een vragenlijst in te vullen. In de laatste week van iedere maand zul jij als enquêteur een paar dagen aan de slag gaan. Denk aan doordeweekse dagen, de koopavond of weekenden. In...

  YoungCapital
 • Technisch Recruiter

  Toegevoegd op 14-01-2020 door Office

  Diploma behaald en op zoek naar een baan? Of ben jij simpelweg op zoek naar een nieuwe uitdaging als recruiter? Dan is een baan als Technisch Recruiter bij VNOM echt iets voor jou! Als recruiter bij VNOM krijg jij iedere dag een 'energieboost', omdat jij vaklieden helpt aan een nieuwe baan. Lijkt jou dat gaaf, maar twijfel jij omdat je geen technische kennis hebt? Maak je geen zorgen. VNOM is gevuld met specialisten die jou de fijne kneepjes van het vak leren. Een greep uit de werkzaamheden...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank