Casemanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: CSU Hotel Services
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij proactief, zelfstandig en heb je een hands-on mentaliteit? Dan is deze baan als Casemanager bij CSU Utrecht iets voor jou!

Als Casemanager ben jij dé specialist op het gebied van verzuim. We werken met speciale verzuimteams, die zich als specialist inzetten om ons verzuim te beheersen. Als Casemanager ben jij verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van de verzuimbegeleiding van de medewerkers uit jouw district. Het verzuimteam wordt aangestuurd door de HR-manager. Vanaf de ziekmelding tot de herstelmelding ben jij betrokken bij het verzuim. Hierbij kun je denken aan:

 • Het adviseren, ondersteunen, sturen en controleren van de lijnverantwoordelijke bij de uitvoering van re-integratietrajecten aan de hand van jouw kennis van onder andere de Wet Verbetering Poortwachter.
 • Jij bent de drijvende en stimulerende kracht achter het proces en de te ondernemen acties. Denken vanuit het gedragsmodel is hierbij essentieel.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de borging van alle werkgeversverplichtingen (conform de Wet Verbetering Poortwachter) en het CSU-beleid.
 • Jij maakt en beheert de verzuimdossiers uit jouw regio. Diverse administratieve werkzaamheden maken ook deel uit van je functie, zoals het aannemen van ziekmeldingen, bijhouden verzuimoverzichten en terugkoppeling naar lijn verantwoordelijken.
 • Jij bent een specialist op het gebied van verzuim en begeleiding van arbeidsongeschikte medewerkers.

Wij bieden:
 • Een contract voor 24 - 28 uur, bij voorkeur verdeeld over 5 werkdagen per week (4 dagen werken is bespreekbaar, maar de woensdag en vrijdag zijn vaste werkdagen)
 • Passende salariëring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, tantièmeregeling en korting op diverse verzekeringen

Gestelde eisen

Wij zoeken iemand die:

 • Woonachtig is in de regio Utrecht
 • Over een HBO werk- en denkniveau beschikt en actuele kennis heeft van de Wet Verbetering Poortwachter
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring heeft met begeleiding van arbeidsongeschikte medewerkers en/of op het gebied van casemanagement / verzuim.
 • Vanuit ervaring in staat is om op verschillende niveaus te communiceren en te werken in een multiculturele omgeving
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré

Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega´s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

Uren

24 tot 28 uur

Meer informatie

Echt iets voor jou? Klik op de sollicitatieknop en solliciteer direct! 

Informatie over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services is een gespecialiseerd onderdeel van CSU en heeft jarenlange ervaring in de hotellerie. Als medewerker zorg je er voor dat de gasten van een hotel zich direct welkom en thuis voelen in een schone en frisse hotelkamer. Jouw werk bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het verblijf van de hotelgasten. Een verantwoordelijke......
Lees meer over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Fulltime rayonleider bij een groot schoonmaakbedrijf in Utrecht

  Toegevoegd op 09-12-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als rayonleider in Utrecht en directe omgeving heb jij een grote verantwoordelijkheid. Je bent vanaf februari beschikbaar voor 38 uur in de week! Wat doe ik precies als rayonleider? Omdat jij al ervaring hebt opgedaan als leidinggevende is zo een uitdagende groep jou op het lijf geschreven. Jij weet hoe je met verschillende medewerkers om moet gaan en kunt ook prima slecht nieuws gesprekken voeren. Natuurlijk horen daar ook gezellige meetings bij. Jij weet hoe...

  YoungCapital
 • Stage Verzuim

  Toegevoegd op 04-12-2019 door CSU Hotel Services

  Stage Verzuim Locatie: Kantoor CSU Utrecht Voor ons kantoor in Utrecht zijn we op zoek naar een stagiair(e) Verzuim. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Wat ga je doen? Als stagiair(e) op deze afdeling kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het vakgebied. Het is een leerzame, afwisselende en veelzijdige stage. Je wordt tijdens je stage...

  CSU Hotel Services
 • Start als planner bij bol.com afdeling Design & Creatie in Utrecht

  Toegevoegd op 04-12-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als planner kom je terecht in het bruisende creatie- & designteam. Je beheert de planning van de creatieve afdeling en je zorgt ervoor dat de communicatie over de planning in goede banen wordt geleid. Je hebt een helikopterview over de planningen, producties en shoots van fotografie- en videoprojecten.Als planner ben je het aanspreekpunt voor collega’s inzake werkstromen, planning en bewaking van lopende projecten. Wanneer het nodig is schakel je om naar...

  YoungCapital
 • Word fulltime teamleider zorgverzekeraars in Houten

  Toegevoegd op 04-12-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor onze opdrachtgever, een leverancier van medische hulpmiddelen aan ziekenhuizen en particulieren, zijn wij per direct op zoek naar een teamleider voor de afdeling zorgverzekeraars in Houten. Jij bent degene die de werkzaamheden binnen de afdeling coördineert en rapporteert naar de manager. Wat ga je precies doen?Toezien op en verdeling van de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling zorgverzekeraars;Signaleren, analyseren en rapporteren naar de...

  YoungCapital
 • Programma coördinator gezocht bij Nyenrode in Breukelen

  Toegevoegd op 29-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als programma coördinator bij Nyenrode is jouw functie super veelzijdig. Jij werkt zowel zelfstandig als in teamverband en samen zorg je voor georganiseerde en administratieve werkzaamheden, op het gebied van informatie verschaffen aan potentiële studenten van Nyenrode. Vanuit de functie als programma coördinator rapporteer je aan de programma directeur. Hoe ziet jouw functie eruit:Jij houdt de studentendossier bij en up to date. Ook ben jij...

  YoungCapital

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank