Casemanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: CSU Hotel Services
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij proactief, zelfstandig en heb je een hands-on mentaliteit? Dan is deze baan als Casemanager bij CSU Utrecht iets voor jou!

Als Casemanager ben jij dé specialist op het gebied van verzuim. We werken met speciale verzuimteams, die zich als specialist inzetten om ons verzuim te beheersen. Als Casemanager ben jij verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van de verzuimbegeleiding van de medewerkers uit jouw district. Het verzuimteam wordt aangestuurd door de HR-manager. Vanaf de ziekmelding tot de herstelmelding ben jij betrokken bij het verzuim. Hierbij kun je denken aan:

 • Het adviseren, ondersteunen, sturen en controleren van de lijnverantwoordelijke bij de uitvoering van re-integratietrajecten aan de hand van jouw kennis van onder andere de Wet Verbetering Poortwachter.
 • Jij bent de drijvende en stimulerende kracht achter het proces en de te ondernemen acties. Denken vanuit het gedragsmodel is hierbij essentieel.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de borging van alle werkgeversverplichtingen (conform de Wet Verbetering Poortwachter) en het CSU-beleid.
 • Jij maakt en beheert de verzuimdossiers uit jouw regio. Diverse administratieve werkzaamheden maken ook deel uit van je functie, zoals het aannemen van ziekmeldingen, bijhouden verzuimoverzichten en terugkoppeling naar lijn verantwoordelijken.
 • Jij bent een specialist op het gebied van verzuim en begeleiding van arbeidsongeschikte medewerkers.

Wij bieden:
 • Een contract voor 24 - 28 uur, bij voorkeur verdeeld over 5 werkdagen per week (4 dagen werken is bespreekbaar, maar de woensdag en vrijdag zijn vaste werkdagen)
 • Passende salariëring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, tantièmeregeling en korting op diverse verzekeringen

Gestelde eisen

Wij zoeken iemand die:

 • Woonachtig is in de regio Utrecht
 • Over een HBO werk- en denkniveau beschikt en actuele kennis heeft van de Wet Verbetering Poortwachter
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring heeft met begeleiding van arbeidsongeschikte medewerkers en/of op het gebied van casemanagement / verzuim.
 • Vanuit ervaring in staat is om op verschillende niveaus te communiceren en te werken in een multiculturele omgeving
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré

Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega´s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

Uren

24 tot 28 uur

Meer informatie

Echt iets voor jou? Klik op de sollicitatieknop en solliciteer direct! 

Informatie over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services is een gespecialiseerd onderdeel van CSU en heeft jarenlange ervaring in de hotellerie. Als medewerker zorg je er voor dat de gasten van een hotel zich direct welkom en thuis voelen in een schone en frisse hotelkamer. Jouw werk bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het verblijf van de hotelgasten. Een verantwoordelijke......
Lees meer over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Ga fulltime aan de slag als manager bij de Burgerking in De Meern

  Toegevoegd op 14-01-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging. Je houdt je bezig met financiële-, commerciële-, personele- en logistieke zaken. Je stuurt medewerkers & teamleiders aan. Het begeleiden, coachen en trainen van het team staat voorop. Je focust op hun kwaliteiten en begeleid ze in taken die ze nog lastig vinden. Zo zorg je voor een goede voorbeeldrol. Daarnaast zorg je ervoor dat jou locatie altijd goed bevoorraad en verzorgd...

  YoungCapital
 • Ga aan de slag als tijdelijke klantenservice teamleider in Bilthoven

  Toegevoegd op 08-01-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Deze klant in Bilthoven is zo fijn! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in warmte producten. Wellicht zit je in de winter wel eens op het terras en heb je het eigenlijk heel koud. Dan komt onze klant om de hoek kijken. Zij leveren namelijk warmte kussens en dekens. Super fijn voor in de wintermaanden! Omdat het bedrijf hard aan het groeien is, zoekt onze klant een tijdelijke teamleider voor de klantenservice afdeling. Op dit moment zijn ze ook het klantenservice team aan...

  YoungCapital
 • Start als parttime junior managementondersteuner bij Rijksoverheid in Bilthoven

  Toegevoegd op 08-01-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? In de functie van parttime junior managementondersteuner bij Rijksoverheid in Bilthoven ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het project 'Centrale Voorziening Geluidgegevens'. Binnen jouw functie kun je denken aan managementondersteuning met het agendabeheer van projectmanagers en andere projectleden, licht administratief werk en het bijhouden van een website (geen zorgen, hier zal uitleg over gegeven worden!). De  afdeling is op zoek naar iemand...

  YoungCapital
 • Fulltime Planner gezocht bij YoungCapital in Utrecht

  Toegevoegd op 18-01-2020 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als planner ga jij aan de slag voor onze vestiging Utrecht. Elke dag zorg jij dat er vele top talenten aan het werk zijn. Je staat dagelijks in contact met de talenten uit jouw pool: je kent hen als geen ander en weet, door het goede contact dat jij met hen hebt, wanneer zij beschikbaar zijn! Vooruit denken? Dat doe jij altijd! Als planner schakel je veel met jouw opdrachtgever, dus je weet exact wanneer er een drukke periode op de planning staat. Dit laat je natuurlijk...

  YoungCapital
 • Stage Verzuim

  Toegevoegd op 04-12-2019 door CSU Hotel Services

  Stage Verzuim Locatie: Kantoor CSU Utrecht Voor ons kantoor in Utrecht zijn we op zoek naar een stagiair(e) Verzuim. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Wat ga je doen? Als stagiair(e) op deze afdeling kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het vakgebied. Het is een leerzame, afwisselende en veelzijdige stage. Je wordt tijdens je stage...

  CSU Hotel Services

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank