(Hoofd)Planner

Baan gegevens

 • Bedrijf: iDealMatch Zoetermeer
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 27-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Een dynamische organisator die het dagelijks weer een uitdaging vindt om op commerciële wijze een sluitende planning in elkaar te zetten, waarbij alle klanten op hun wenken worden bediend en al ons materieel en personeel zo nuttig mogelijk wordt ingezet, en niets wordt vergeten of aan het toeval wordt overgelaten. Als (hoofd)planner maak je deel uit van een klein team, waarbij enkele collega's tevens fungeren als assistent planner.

Een willekeurige dag:

In de ochtend worden veel administratieve zaken op orde gebracht en gecontroleerd, maar worden eventueel ook de lopende werkzaamheden bijgestuurd en wordt ingespeeld op problemen en “last-minute” bestellingen.

Concreet bestaan de werkzaamheden uit het:

 • Coördineren, inhuren, afroepen en inplannen van circa 30 tot 70 medewerkers, machines en materiaal alsmede het verrichten van de bijbehorende controlerende en administratieve werkzaamheden. Daarbij kan worden vastgesteld dat onze projecten relatief kleinschalig zijn en dus vaak een korte looptijd hebben. Een ploeg/medewerker met meerdere klussen op een dag komt dan ook regelmatig voor. Het zijn dan ook deze klussen, van soms maar enkele uren of een halve dag, die een behoorlijke uitdaging vormen voor de organisatie in zijn algemeenheid en de afdeling planning in het bijzonder. Dit soort werkzaamheden is voor een organisatie nu eenmaal lastiger te “verwerken” dan bv. een aanvraag voor een machine die wekenlang op hetzelfde project kan worden ingezet.
 • Samen met de chef werkplaats beheren van het materieel en daarmee de beschikbaarheid en het aantal draaiuren per jaar;
 • Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden zoals het afroepen van materialen, opvragen van offertes, aanvragen van vergunningen, etc.

Gestelde eisen

 • Je bent in bezit van een relevante opleiding op minimaal MBO-niveau en beschikt over enige ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een snelle, logistieke denker die zaken goed doorziet en de juiste verbanden legt;
 • Je hebt een commerciële instelling, beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en communiceert goed met personen van allerlei niveaus;
 • Je bent accuraat, flexibel, stressbestendig en hebt een gestructureerde werkstijl;
 • Je hebt ervaring met MS Office en digitale gegevensverwerking;
 • Je bent bereid om in het hoogseizoen langere dagen te maken om “de klus te klaren”;
 • Tot besluit ben je woonachtig in een straal van circa 30 km rondom Den Haag.


Aanbod
 • Een fulltime functie voor 40 uur
 • Salaris tussen 2800 en 4500 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen
 • Werktijden tussen 06.00 uur en 18.00 uur, afhankelijk de drukte kan je later beginnen of juis langer blijven
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen
 • Je start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren zal je in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Uren

40uur

Informatie over iDealMatch Zoetermeer

Een dynamische organisator die het dagelijks weer een uitdaging vindt om op commerciële wijze een sluitende planning in elkaar te zetten!

Onze opdrachtgever houdt zich in diverse werkmaatschappijen bezig met onder andere Grond-, Weg- en Waterbouw, Groenvoorziening en Transport. Zij werken vanuit Den Haag door geheel Zuid Holland, maar soms ook daarbuiten. Ten behoeve van hun werkzaamheden beschikken ze over een uitgebreid machinepark. Om hun tractoren, grondverzetsmaterielen, werktuigen en bedrijfswagens optimaal inzetbaar te houden beschikken ze over een kleine maar slagvaardige en goed toegeruste eigen werkplaats naast hun kantoorpand.In verband met het vertrek van een collega zoeken wij een ondernemende, daadkrachtige medewerker die zelfstandig invulling gaat geven aan de functie (Hoofd)Planner. Hierbij werk je nauw samen met de bedrijfs- en projectleiding, de werkplaats en de overige medewerkers van de planning.

iDealMatch Zoetermeer
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Vrachtwagenchauffeur Nabuurs in De Meern

  Toegevoegd op 21-06-2019 door Consolid

  Nabuurs is één van de grootse logistieke dienstverleners van de Benelux, samen met meer dan 20 vestigingen en ruim 1000 medewerkers. Als vrachtwagenchauffeur drankendistributie kan jij deel uitmaken van dit mooie geheel! De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. De starttijd ligt tussen 06:00 – 07:00 uur en aan het einde van de dag ben jij voor het avondeten weer thuis. Jouw dag start met het laden van de wagen, dit doe je alleen of samen met een bijrijder die vervolgens de...

  Consolid
 • Allround beveiliger met urengarantie, Regio Utrecht

  Toegevoegd op 20-06-2019 door Consolid

  Jij maakt Nederland elke dag een beetje veiliger. Dat doe je door toegangscontroles te houden, het uitvoeren van brand-, sluit- en specifieke controlerondes, cameratoezicht en meldkamerwerkzaamheden. De ene keer werk je alleen, de andere keer in een team. Je werkt bovendien op verschillende locaties zoals scholen, winkels, luchthavens en overheidsinstanties. Elke dag is anders!

  Consolid
 • Trailerchauffeur PostNL, Nieuwegein

  Toegevoegd op 20-06-2019 door Consolid

  Wil jij bij een van de leukste werkgevers van Nederland werken? Uiteraard is Consolid de allerleukste want wij hebben nu een hele gave vacature bij PostNL! PostNL is een informeel bedrijf met korte lijnen tussen verschillende afdelingen. Als vrachtwagenchauffeur bij PostNL ben jij verantwoordelijk voor het ophalen en leveren van brieven en pakketten binnen Nederland, maar ook in een deel van Duitsland en België behoort tot de mogelijkheid. Een hele belangrijke taak, want jij...

  Consolid
 • Vakantiejob als bijrijder, De Meern

  Toegevoegd op 19-06-2019 door Consolid

  Werken bij Nabuurs is fysiek zwaar! Als bijrijder ben je mede verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van de vracht die je samen met een vrachtwagenchauffeur in de regio Utrecht rondrijdt. Deze lading bestaat uit verschillende soorten dranken, je zult onder andere bierfusten en kratten vol frisdrank moeten sjouwen. Je dag begint vroeg in de morgen en bent tegen het einde van de middag weer terug op de standplaats in de Meern.

  Consolid
 • LZV Vrachtwagenchauffeur (CE), Zevenbergen

  Toegevoegd op 17-06-2019 door Consolid

  Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een CE chauffeur met een LZV certificaat voor de standplaats Zevenbergen. Het betreft een vacature voor langere tijd met zicht op een contract voor (on)bepaalde tijd. Pallet vervoer is fysiek geen zwaar werk en dus voor iedereen weggelegd. De wagen wordt geladen in Zevenbergen en bij de klant wordt je zo nu en dan geholpen met het lossen. Het is per dag afhankelijk waar je heen gaat Nederland/ Belgie en 1 of meedere stops. Het werk is van...

  Consolid

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank