Ondersteuner/groepsleerkracht SO

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Utrecht
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 13-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Maandag® zoekt een ondersteuner/groepsleerkracht voor onder andere groep 5 voor een moderne SO in de buurt van Utrecht!

 

Als leerkracht in het Speciaal Onderwijs is het jouw taak om de leerlingen de nodige kennis bij te brengen en ze te begeleiden in dit proces. Zonder de juiste begeleiding, structuur en motivatie zal de leerling meer moeite hebben met het behalen van goede cijfers. Met jouw kennis en kunde kan jij elke leerling helpen zijn/haar doelen te behalen.

Op deze school heb je te maken met leerlingen in cluster 4. Het is de bedoeling dat je 1 dag in de week les geeft aan groep 5 en de andere dagen invalt als ondersteuner in alle groepen.

 

In deze groep 5 zitten vooral leerlingen met internaliserend autisme. Vanwege de kleine klassen (11-14 leerlingen) en begeleiding vanuit de school krijgen de leerlingen voldoende mogelijkheden om uit te blinken. Pittig? Jazeker, maar met een positieve instelling zeker geen probleem voor jou!

Deze school ziet het als haar opdracht om de leerlingen dusdanige onderwijsleersituaties aan te bieden, dat zij ze zich op sociaal-emotioneel en cognitief gebied zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Dit wordt gedaan door voor alle leerlingen kansen te creëren vanuit het idee dat iedere leerling recht heeft op passende ondersteuning.

Zij zoeken dan ook een leerkracht die stevig in zijn/haar schoenen staat, betrokken is bij het team en om hulp durft te vragen als dit nodig is.

 

De vacature staat open per 1 juli en loopt tot het einde van dit schooljaar. Bij wederzijdse tevredenheid is de kans groot dat je na de zomervakantie mag blijven. De school zoekt een groepsleerkracht die tussen de 0.6 en 1 FTE (3-5 dagen per week) beschikbaar is.

Kan jij niet wachten om te beginnen? Dan ontvang ik graag jouw CV. Naar aanleiding daarvan neem ik telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

 

Gestelde eisen

Functie eisen

 •         Je beschikt over een PABO-diploma;

 •         Je hebt relevante werkervaring, affiniteit met de doelgroep en bent voldoende pedagogisch en didactisch onderlegd;

 •         Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in schrift;

 •         Je kunt leerlingen motiveren, activeren en bent flexibel en gestructureerd.


  Wat kun je van Maandag® verwachten?

 •         Een dienstverband bij Maandag®;

 •         Salaris en vakantiedagen volgens de leraren-cao;

 •         Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

 •         Persoonlijke begeleiding;

 •         Mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels;

 •         Mogelijkheid tot ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via GoodHabitz en de Maandag® Academy.


  Aanbod

  Uren

  40uur

  Salaris

  EUR 2500 - EUR 3500

  Meer informatie

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 775 188

 • Informatie over Maandag® Utrecht

  Maandag® Utrecht
  Deel deze vacature:
  Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

  Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

  Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
  • Leerkracht groep 6 (vast)

   Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

   Ben jij een positieve leerkracht en vind je het een uitdaging om les te geven in groep 6? Hecht je waarde aan een goede en collegiale samenwerking? Werk je graag in een team met betrokken leerkrachten? Ben jij 0.6/1 FTE beschikbaar?Dan zijn wij op zoek naar jou!

   Maandag®
  • Leerkracht middenbouw (vast)

   Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

   Het betreft hier verschillende scholen die een vacature hebben openstaan voor de middenbouw. Op basis van je wensen en behoeftes zullen wij samen kijken welke school het beste bij je past. Ben jij een positieve leerkracht en vind je het een uitdaging om les te geven in groep 4, 5 of 6? Hecht je waarde aan een goede en collegiale samenwerking? Werk je graag in een team met betrokken leerkrachten? Ben jij 0.2/1.0 FTE beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

   Maandag®
  • Leerkracht onderbouw (Vast)

   Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

   Het betreft hier verschillende scholen die een vacature hebben openstaan voor de onderbouw. Op basis van je wensen en behoeftes zullen wij samen kijken welke school het beste bij je past.Ben jij daarom een positieve leerkracht en vind je het een uitdaging om les te geven in groep 1-2 of 3? Hecht je waarde aan een goede en collegiale samenwerking? Werk je graag in een team met betrokken leerkrachten? Ben jij 0.2/1.0 FTE beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

   Maandag®
  • Leerkracht bovenbouw (vast)

   Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

   Het betreft hier verschillende scholen die een vacature hebben openstaan voor de bovenbouw. Op basis van je wensen en behoeftes zullen wij samen kijken welke school het beste bij je past. Ben jij een positieve leerkracht en vind je het een uitdaging om les te geven in groep 7 of 8? Hecht je waarde aan een goede en collegiale samenwerking? Werk je graag in een team met betrokken leerkrachten? Ben jij 0.2/1.0 FTE beschikbaar?Dan zijn wij op zoek naar jou!   

   Maandag®
  • Groepsleerkrachten voor 2019-2020 met een vast dienstverband

   Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

   Voor het volgende schooljaar ben ik op zoek naar groepsleerkrachten welke vanuit een vast dienstverband bij Maandag® aan de slag te gaan. Ben je bijna klaar met de PABO of ben je allang klaar hiermee, ik kom graag met jou in contact om de mogelijkheden hierover te bespreken.Ik hoor je denken; Wat is hier voordelig aan voor mij? Hieronder lees je het:Welke voordelen bieden wij onze leerkrachten:        Ervaring op doen bij verschillende onderwijsinstellingen door het grote netwerk van...

   Maandag®

  UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

  Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

  UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

  Stadvacaturebank