Coördinator Servicedesk ICT

Baan gegevens

 • Bedrijf: Altrecht
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 12-05-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?
Je geeft leiding aan de Servicedesk, een team van eerstelijns medewerkers van de afdeling ICT. Dit team is verantwoordelijk voor het afhandelen van 1e lijns meldingen (Selfservice, e-mail en telefonisch) en het prioriteren en doorzetten van meldingen naar 2e / 3e lijn en functioneel beheer. Tevens zorg je voor een vlotte uitgifte van ICT middelen(chromebook en telefoon) aan Altrecht medewerkers waarbij een zorgvuldige registratie en administratie van belang is.

Je bent verantwoordelijk voor:
De dagelijkse planning en aansturing van de medewerkers Servicedesk
Het coachen van de medewerkers Servicedesk op kwaliteit, inhoud en proactiviteit.
Het organiseren van werkoverleggen ten behoeve van de uitvoering van de taken van de Servicedesk.
Het aanleveren van managementinformatie (gevraagd en ongevraagd).
Asset management van ICT middelen
Het continue signaleren en uitvoeren van verbeteringen op de dienstverlening van de Servicedesk en daarmee ook de afdeling Informatisering.

Wat bieden wij jou?

 • Het gaat om een fulltime functie van 36 uur per week.
 • De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de reguliere kantoortijden, waarbij begin- en eindtijden in onderling overleg worden vastgesteld.
 • Salaris, schaal 45 conform CAO GGZ, max. € 3396 op basis van 36 uur per week,
 • Contract is voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Mogelijkheid op een vast dienstverband na het 1e jaar.
Wat breng je mee?
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ervaring als coördinator.
 • Je hebt ruime ervaring en kennis van Servicedesk processen en het doorvoeren van verbeteringen.
 • Je inspireert jouw mensen en creëert een team dat de samenwerking zoekt met anderen.
 • Je coacht hen in woord en daad en stelt hun ontwikkeling voorop.
 • Je weet wat er in je omgeving omgaat,
 • Je bent pro-actief, klant- en resultaatgericht, hebt oog voor individu in het team, maar ook voor het functioneren van het team in zijn geheel, en als onderdeel van de afdeling.
Meer informatie
Informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Mark Huyben (06-11504737) Manager ICT a.i.
Informatie over de sollicitatieprocedure kun je verkrijgen bij HR Support via de mail:
hrsupport@altrecht.nl of telefonisch: 030-2256101.

Je kunt tot 31 mei a.s. reageren.
Sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 7 juni a.s.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

De organisatieAltrecht richt zich op (hoog) specialistische diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychiatrische aandoening. Samen met de patiënt werken we aan klacht vermindering, ontwikkeling en herstel in al zijn facetten, ook als dat soms ingewikkeld of zelfs onmogelijk lijkt. Om dit mogelijk te maken is een goede ICT ondersteuning van groot belang.De Servicedesk is onderdeel van het team ICT binnen de afdeling Informatisering & Zorg Administratie (I&ZA). De Servicedesk bestaat naast de coördinator uit 5 vaste medewerkers en 2 tijdelijke krachten.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Constructie Bankwerker

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Als constructiebankwerker/lasser vervaardig je zelfstandig en samen met anderen onderdelen t.b.v. grijpers en zelfs volledige grijpers. Daarnaast komt het ook. veel voor dat gebruikte grijpers worden gerepareerd en gereviseerd. 

  iDealMatch
 • Recruiter zorg

  Toegevoegd op 11-06-2021 door Maandag® Arnhem

  Jij past bij Maandag® door jouw winnaarsmentaliteit, doorzettingsvermogen en interesse in de mens.In jouw functie als recruiter zorg ben jij actief op zoek naar goede profielen binnen de zorg. Denk aan VIG, verpleegkundigen of GZ-psychologen. Dat deze zoektocht niet altijd makkelijk is, dat weet je, maar dat maakt deze functie voor jou zo uitdagend. Opgeven is voor jou geen optie.Vandaag ben je druk met het searchen naar een GZ-psycholoog, heb je twee intake gesprekken staan, zet je een...

  Maandag®
 • Accountmanager Amsterdam

  Toegevoegd op 11-06-2021 door Maandag® Amsterdam

  Jij weet als Accountmanager binnen Maandag® Amsterdam hoe je mensen moet overtuigen en enthousiasmeren. Luisteren is goud en op deze manier weet je de behoefte van de klant boven tafel te krijgen. De 'sales mentaliteit' stroomt door jouw bloed.Als Accountmanager ga jij nieuwe klanten aan Maandag® binden en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de huidige relaties met opdrachtgevers binnen de regio. Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en probeert een ''nee'' altijd om te...

  Maandag®
 • Accountmanager Amsterdam

  Toegevoegd op 11-06-2021 door Maandag® Amsterdam

  Jij weet als Accountmanager binnen Maandag® Amsterdam hoe je mensen moet overtuigen en enthousiasmeren. Luisteren is goud en op deze manier weet je de behoefte van de klant boven tafel te krijgen. De 'sales mentaliteit' stroomt door jouw bloed.Als Accountmanager ga jij nieuwe klanten aan Maandag® binden en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de huidige relaties met opdrachtgevers binnen de regio. Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en probeert een ''nee'' altijd om te...

  Maandag®
 • Intercedent Flexbureau

  Toegevoegd op 11-06-2021 door Altrecht

  Wat ga je doen?Ben je ondernemend, stressbestendig en vind je het leuk om een spin in het web te zijn?Dan zijn we op zoek naar jou. Voor het flexbureau van Altrecht zijn we op zoek naar een intercedent. Het Flexbureau, onderdeel van de planorganisatie, is het interne uitzendbureau van Altrecht. De kerntaak van het Flexbureau is het inzetten van flexibel personeel(verpleegkundigen en begeleiders) binnen de 24-uurs zorg. Samen met je drie collega's, ben je verantwoordelijk voor de inzet van...

  Stichting Altrecht

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank