Persoonlijk Begeleider Expertisecentrum de Blinkert

Baan gegevens

 • Bedrijf: Leger des Heils Utrecht
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 01-08-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Persoonlijk Begeleider op Expertisecentrum de Blinkert maak jij het verschil voor een van onze bewoners. Jij biedt namelijk 1 op 1 begeleiding aan een bewoner met NAH problematiek. Je ondersteunt deze bewoner, die aan de rolstoel gebonden is, in de ADL werkzaamheden.

In samenwerking met de Verzorgende IG en/of Verpleegkundige voorzie je de juiste ondersteuning waaronder het toedienen van de medicatie. Aangezien de bewoner onderdeel is van een afdeling met meerdere bewoners ben je ook op de hoogte van wat er om je heen gebeurt.

Gestelde eisen

 • WIJ VRAGENJe bent in staat om ADL werkzaamheden uit te voeren en bij voorkeur bevoegd om medicatie toe te dienen (of bereid de cursus hiervoor te volgen).
 • Je hebt hart voor onze doelgroep en bij voorkeur heb je kennis van NAH problematiek.
 • Bij voorkeur heb je reeds ervaring binnen de zorg.
 • Je hebt een geduldig en rustige persoonlijkheid en je weet op een juiste manier om te gaan met moeilijk gedrag.
 • Je voelt je vanuit je persoonlijke overtuiging aangesproken om te werken voor een christelijke organisatie en stemt in met de doelstelling van onze Stichting.
WIJ BIEDEN
 • Salaris conform cao VVT schaal 30 of 35 (€ 1.800,- tot € 2.566,- bruto per maand bij 36 uur p/w).
 • Mogelijkheid tot bijscholen.
 • Een betrokken werkgever.
 • Onderdeel van pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Uren

36 uur per week

Salaris

Salaris conform cao VVT schaal 30 of 35 (€ 1.800,- tot € 2.566,- bruto per maand bij 36 uur p/w).

Meer informatie

Je kan solliciteren door jouw motivatie en curriculum vitae toe te sturen via het online sollicitatieformulier.

Heb jij nog vragen of wil je meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Jan Jaap Akker via het nummer 06-15526941.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Leger des Heils Utrecht

De Blinkert is een expertisecentrum voor complexe zorg en behandeling logo leger des heilswaar 80 cliënten wonen, waarvan een deel kortdurend. De zorgvraag van de cliënten kenmerkt zich door multi-problematiek, bestaande uit somatische zorgvragen in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Daarnaast ervaren bijna alle cliënten problemen in hun persoonlijke netwerk. Veel cliënten hebben een verleden als dak- en/of thuisloze. Alle cliënten hebben behoefte aan intensieve somatische zorg, terwijl ook de sociaal-maatschappelijke, psychiatrische- en verslavingsproblematiek centraal staat.

In de afgelopen jaren is er binnen de Blinkert door scholing en uitbreiding van kennis en vaardigheden de nodige expertise opgebouwd in de zorg voor deze complexe cliëntgroep en die expertise willen we graag nog verder uitbouwen.

Leger des Heils Utrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Stomaverpleegkundige Utrecht 16-18u p/w

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Stomaverpleegkundige UtrechtBen jij gespecialiseerd stomaverpleegkundige en ben je 16-18 uur per week beschikbaar? Dan hebben wij een interessante vacature voor je! Voor een ziekenhuis in Utrecht zoeken wij een stomaverpleegkundige voor de duur van een half jaar, van juni tot en met november. Heb je interesse? Dan zien we je reactie op deze vacature graag tegemoet!FunctieomschrijvingAls stomaverpleegkundige houd jij spreekuur gericht op stomazorg. Je stelt een verpleegplan op en...

  TMI
 • Specialist Ouderengeneeskunde Utrecht (24-36 uur p/w)

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Specialist Ouderengeneeskunde regio UtrechtVoor een organisatie binnen de ouderenzorg zijn wij op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde. Het betreft een functie binnen de divisie Verzorgd Wonen waar diverse vormen van zorg onder vallen: PG, somatiek, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en een hospice. Als specialist ouderengeneeskunde gaat u deel uitmaken van een enthousiast team met specialisten ouderengeneeskunde, ondersteund door een basisarts, artsen in opleiding en twee...

  TMI
 • Basisarts Ouderengeneeskunde omgeving Utrecht| TMI

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Basisarts OuderengeneeskundeVoor een opdrachtgever binnen de ouderenzorg de omgeving van Utrecht zijn we opzoek naar een Basisarts/ANIOS Ouderengeneeskunde die met enige regelmaat losse- en/of bereikbaarheidsdiensten kan werken. De diensten zijn zowel doordeweeks (avond/nacht) als in het weekend (dag/avond/nacht). Het gaat om een organisatie met 5 verschillende locaties. Binnen deze organisatie wordt zowel PG als somatische zorg geleverd.Heb je interesse en ontvang je graag meer...

  TMI
 • Als arts extra diensten draaien? TMI Bereikbaarheidsdienst!

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Artsen – TMI BereikbaarheidsdienstVoor verschillende zorginstellingen in de vakgebieden psychiatrie, gehandicaptenzorg en ouderengeneeskunde zijn wij op zoek naar artsen voor de TMI bereikbaarheidsdienst. Tijdens deze diensten, die voornamelijk buiten kantoortijden zijn, ben je oproepbaar voor crisissituaties. De zorgorganisaties bevinden zich bij jouw in de regio, dus de diensten doe je gewoon vanuit je eigen huis. Als je werkt voor de TMI bereikbaarheidsdienst dan bepaal je...

  TMI
 • Customer service medewerker

  Gisteren geplaatst door Tempo Team

  Ik ben op zoek naar een enthousiaste en leergierige customer service medewerker! Voor een retailorganisatie in Mijdrecht zoek ik iemand die graag problemen oplost voor en met klanten. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de logistieke, administratieve en commerciële processen.Ben jij nieuwsgierig en bereid om veel te leren over het bedrijf en proces? Vind je het leuk om zowel intern als extern met klanten relaties op te bouwen? Lees dan verder!Als Customer Service...

  Tempo Team

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank