Toezichthouder Farmacie, Rijksoverheid

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 12-07-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor een functie binnen de Rijksoverheid zijn wij op zoek naar een accurate, oplettende Inspecteur meldingen geneesmiddelen voor 36 uur per week met standplaats Utrecht. De opdracht start op 15 augustus 2019 en loopt minimaal tot 1 januari 2020.

Over de functie

Je gaat werken op de afdeling Farmaceutische Bedrijven en houdt toezicht op de geneesmiddelenindustrie. Geneesmiddelen moeten beschikbaar, veilig en van de juiste kwaliteit zijn. De impact kan logischerwijs groot zijn als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan. Als inspecteur meldingen draag jij bij aan het voorkomen hiervan door toe te zien op meldingen over productdefecten, vervalsingen en andere geneesmiddelen gerelateerde zaken.

Wat ga je doen?

Feitelijk behandel je meldingen, calamiteiten, klachten en vragen door middel van registratie, beoordeling en verzameling van informatie. Ook geef je terugmeldingen, sla je gegevens op en verzorg je correspondentie. Je bereidt je voor op meldingenoverleg en zorgt ervoor dat de meldingen -zoals kwaliteitsdefecten aan geneesmiddelen- besproken worden aan de hand van jouw informatie. Je ondersteunt andere inspecteurs bij de inhoudelijke voortgang van meldingen. Je onderhoudt contacten met in- en externen zoals fabrikanten, groothandels, registratiehouders en andere inspectiediensten.

Wie zoeken wij?

Onze inspecteur meldingen geneesmiddelen voldoet aan de volgende eisen:

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO/academisch niveau, bijvoorbeeld in een biomedische/chemie richting of farmacie.
 • Je hebt kennis van Good Manufacturing Practice (GMP) en Good Distribution Practice (GDP) binnen de farmaceutische industrie.
 • Je bent bekend met het farmaceutische veld en hebt bij voorkeur kennis en ook praktische ervaring op het gebied van het geneesmiddelenregistratietraject (je werkt bijvoorbeeld op een registratie- of kwaliteitsafdeling).
 • Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en kwaliteitsbewust.
 • Je beheersing van het Nederlands en het Engels is goed in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie als Inspecteur meldingen geneesmiddelen binnen het publiek domein. Je kunt starten op 15 augustus 2019 en de opdracht heeft een minimale looptijd tot 1 januari 2020. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je ervaring tussen de € 2684 en € 4314 per maand op basis van 36 uur.

Vanuit Randstad bieden wij gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz (Online leeromgeving), mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering, 8% vakantietoeslag en een volledige reiskostenvergoeding bij gebruik van het OV.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Uren

36

Salaris

27

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Informatie over Randstad

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is......
Lees meer over Randstad

Randstad
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Leerling Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Je gaat aan de slag als Leerling Elektromonteur. Je mag zowel een opleiding als interesse hebben in de elektrotechniek. Afhankelijk van je ervaring volg je maximaal 3 maanden een interne opleiding in de productiehal. Daarna ga je aan de slag in de buitendienst. Je krijgt de kans om na 8 maanden een BBL opleiding te volgen, zowel niveau 2, 3 als 4, die volledig gefinancierd wordt door het bedrijf. Dit is een unieke kans om je verder te ontwikkelen binnen de elektrotechniek in een bedrijf waar...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Operator Voedingsmiddelenindustrie (5-ploegen)

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Wil jij werken bij een groot en gerenommeerd familiebedrijf waarbij gezelligheid, goede werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden aanwezig zijn? Heb jij ervaring in het bedienen van productiemachines als Operator en ben jij bereid om in de 5-ploegendienst te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!  In de functie van Operator ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het bedienen van diverse productiemachines, voornamelijk snijmachines en verpakkingsmachines. Daarnaast hou jij je bezig...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Service Monteur Tankstations

  Gisteren geplaatst door WTB

  Als Service Monteur Tankstations maak je deel uit van een sterk groeiende leverancier van complete tankinstallaties en randapparatuur voor tankstations. Het betreft een dynamische organisatie die zich ook inzet voor de bouw van wasstraten, oplaadstations en andere toepassingen voor langs de weg. Als Service Monteur Tankstations krijg je een breed scala aan taken toegewezen:Het aanleggen, monteren, opleveren en onderhouden van elektrotechnische installaties op benzinestations;Ook het uitzoeken...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Tekenaar Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door E&I

  Ben jij een Elektrotechnisch kunstenaar? Heb je affiniteit met tekeningen binnen de Elektro- of Installatietechniek? Dan heb ik de perfecte uitdaging voor jou! Binnen deze organisatie komt je in een dynamisch en gezellig team waar een gezellige werksfeer hangt. Het werk is afwisselend en vraagt veel zelfstandigheid. Tevens ligt de organisatie op enkele minuten afstand van de snelweg!Als Tekenaar Elektrotechniek krijg je veel verantwoordelijkheden. Wat je precies gaat doen?Je neemt lay-out...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Koelmonteur

  Eergisteren geplaatst door E&I

  Ben jij een koelmonteur die energie uit zijn werk haalt? Dan zoeken wij jou! Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat al ruim 20 jaar bekend is in de klimaatbeheersing en veel aandacht schenkt aan opleidingen en productkennis. Jij als koelmonteur zal dus het gezicht zijn van deze organisatie. De volgende werkzaamheden gaan jou dag vormen:Het vervangen van onderdelen en de systemen controleren;Je gaat kennis maken met besturingstechniek;Vaak ben je op stap voor technisch onderhoud aan de...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank