Juridisch administratief medewerker, Sociale Verzekeringsbank

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 13-09-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Vrachtwagenchauffeur CE (tijdelijk), Nieuwegein

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Voor de periode van april tot september / oktober werk je als vrachtwagenchauffeur en start je in de vroege ochtenduren. Eens in de twee weken werk je volgens rooster in het weekend.

  Consolid
 • Vrachtwagenchauffeur CE (parttime/weekend), Nieuwegein

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Als pendelchauffeur werk je op zaterdag en zondag, indien nodig kan je ook vrijdag worden ingepland. De starttijd ligt tussen 00:00 - 10:00 uur, een rit duurt +- 12 uur. Je vervoert de vracht van distributiecentrum naar distributiecentrum, af en toe een winkel rit kan ook voorkomen.

  Consolid
 • Fulltime bezorger Jumbo, Utrecht

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Boodschappen bezorgers bij de Jumbo, dat zijn niet zomaar bezorgers maar topcoureurs! Zo ben je niet bang voor de hond, breng je zonder moeite de boodschappen 4-hoog, als dat nodig is. En klopt er iets niet? Dan los jij dit op voor de klant.Herken jij jezelf terug in deze functie? Reageer dan snel! Elke dag start jij op poleposition om onze klanten te voorzien van hun boodschappen. Zodra de lampen op groen gaan, ben jij onderweg om van elke klant een fan te maken, door jouw persoonlijke...

  Consolid
 • Controller

  Gisteren geplaatst door VBCI

  Standplaats: UtrechtStartdatum: 16-03-2020Einddatum: 30-09-2020Tijdelijk dienstverband: JaUren per week: 32-36Online sinds: 18-02-2020FunctieVoor een non-profit organisatie in Utrecht zoeken we een Controller.De duur van de opdracht betreft 6 maanden met optie tot verlenging. De opdracht is voor 32-36 uur per week.BedrijfscultuurVeiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio...

  Werkzoeken.nl
 • Herstelcoach GGZ

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg Utrecht B.V.

  Bij onze opdrachtgever ga je ambulante begeleiding geven in de regio Utrecht. Dit kunnen patiƫnten zijn met een psychiatrische stoornis en/of verslavingsproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Borderline, Schizofrenie en/of alcohol- drugsverslaving. Je gaat door middel van coaching en begeleiding een veilig netwerk in de naaste omgeving van de patiƫnten opzetten. Zodat hij of zij zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij.

  Werkzoeken.nl

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank