Adviseur Inkoop & Contractmanager - GGD Zaanstreek Waterland

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Zaandam
 • Plaatsingsdatum: 17-05-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor GGD Zaanstreek Waterland zijn wij voor 27 á 36 uur per week op zoek naar een Adviseur Inkoop & Contract.Als Adviseur Inkoop ben je integraal verantwoordelijk voor het inkoop- en het (Europees) aanbestedingsbeleid van GGD Zaanstreek-Waterland. Jij zorgt ervoor dat opdrachten doel- en rechtmatig aanbesteed worden. Als ‘contractmanager', heb je op regelmatige basis contractmanagement gesprekken met de gecontracteerde partijen en de manager. In deze solofunctie ben je toch niet alleen, want je werkt nauw samen met de collega's van Juridische Zaken, Kwaliteit en Privacy.Jouw teamDe sector Bedrijfsvoering bestaat uit het Team Organisatieondersteuning, Team Publieksdienstverlening, Kwaliteit, Privacy en Juridische zaken. De sector Bedrijfsvoering richt zich met name op de ondersteuning van het primaire proces.

Gestelde eisen

 • Een afgeronde HBO-opleiding in een juridische of economische richting aangevuld met NEVI-1 en NEVI-2 of gelijkwaardig.
 • Je hebt relevante (3 jaar aantoonbaar) werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de overheid en hebt ervaring met complexe Europese aanbestedingen.
 • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van het aanbestedingsrecht.
 • Je hebt ervaring met gecoördineerde inkoop binnen het zorgdomein.
 • Je hebt een proactieve en klantgerichte opstelling.
 • Je toont ondernemerschap binnen de organisatie en beschikt over organisatiesensitiviteit.
 • Je bent flexibel en integer en communicatief vaardig.
 • Je hebt analytisch vermogen.
 • Je bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht.
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden en je hebt een vlotte pen waarmee je essenties snel en helder kunt verwoorden in beleidsnotities en rapportages.
 • Je werkt gestructureerd en methodisch zonder instrumenteel te worden en de bedoeling uit het oog te verliezen.


Aanbod

Startdatum zal 1 juli 2022 zijn en loopt in eerste instantie tot eind juli 2023. Er is optie tot 2 x 12 maanden verlenging.Hybride werken is mogelijk in overleg en jouw standaard werklocatie is in Zaandam.

Salaris wordt ingeschaald in cao SGO in schaal 13 tussen €4965,- tot €6616,-Ook nodigen wij ZZP'ers uit om te solliciteren op deze opdracht, met een tarief van €80,- per uur.

Uren

36uur

Informatie over Bring at Work

De Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) Zaanstreek-Waterland werkt iedere dag aan een gezonde en veilige omgeving van alle inwoners in de regio. Centraal staat het voorkomen van gezondheidsrisico's en ziekten, via een gemeenschappelijke aanpak. Bijvoorbeeld door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, het bieden van jeugdgezondheid en het geven van milieu-advies. Dit doen ze voor alle zeven gemeenten in de regio: Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Bring at Work
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Jurist Handhaving

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Wil jij op tactisch (beleids)niveau gaan adviseren en zo een bijdrage leveren op operationeel niveau?Als jurist handhaving houd jij je bezig met het controleren op de naleving van wet- en regelgeving, op het gebied van Bestuursrecht. Denk daarbij aan het juridisch handhaven op het gebied van Ruimte, Milieu, Natuur, WABO, APV en Openbare orde & Veiligheid.Als Jurist Handhaving vertegenwoordig je op zelfstandige wijze, de gemeente in de verschillende externe overlegvormen. Voorbeelden die jij...

  Maandag®
 • Jurist Bezwaar en Beroep

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Wil jij als jurist verschillende opdrachtgevers gaan vertegenwoordigen in zware en complexe procedures? En adviseer jij graag over kwaliteitsverbeteringen in juridische processen?Als Jurist Bezwaar en Beroep ben je gespecialiseerd in het behandelen van bezwaar- en beroepsprocedures. Naast het behandelen adviseer je als Jurist ook over bezwaar- en beroepschriften. In deze uitdagende functie heroverweeg je beslissingen op basis van jouw vakinhoudelijke deskundigheid.Wat ga je doen als Jurist...

  Maandag®
 • Adviseur Gronduitgifte

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Wil jij bijdrage als Adviseur aan de verdere ontwikkeling van het Team Gronduitgifte / afdeling Erfpacht en Gronduitgifte?Ervaring met erfpacht? Vanwege piekopvang ben ik met spoed op zoek naar een ervaren Adviseur Gronduitgifte!Je komt als Adviseur Gronduitgifte in een groot team terecht met genoeg nieuwe collega's om te sparren. Het team Gronduitgifte heeft als taak het uitgeven in erfpacht van bouwrijpe grond voor diverse bestemmingen, bijvoorbeeld voor woningbouw en bedrijfshuisvesting....

  Maandag®
 • Juridisch Vergunningverlener

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Ben jij een gedreven en ervaren juridisch adviseur die graag aan uitdagende opgaven werkt gericht op vergunningverlening? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!Je draagt als juridisch vergunningverlener zorg voor de inhoudelijke juridische advisering in het proces van aanvragen voor vergunningen, vanaf het in behandeling nemen van de aanvraag tot en met het besluit. De vergunningverlening betreft met name de exploitatievergunningen voor de passagiersvaart.Het gemeentebestuur heeft de keuze...

  Maandag®
 • Jurist Ruimtelijke Ordening

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Maandag® Amsterdam

  Jij bent een Jurist Ruimtelijke Ordening die het verschil kan maken bij een van onze opdrachtgevers!Je gaat als Jurist Ruimtelijke Ordening een gemeente advies geven over complexe vraagstukken op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Jij ziet als Jurist Ruimtelijke Ordening hoe juridische processen beter kunnen, door te analyseren en je weet daarbij passend strategisch advies te geven. Tevens ga je de juridische processen onderbouwen en de besluiten daarvan opstellen. Met jouw kennis en...

  Maandag®

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank