Schoonmaakmedewerker Schiphol

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Schiphol
 • Plaatsingsdatum: 14-03-2023
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Schoonmaak Amsterdam

  Toegevoegd op 31-05-2023 door Bring at Work

  Voor verschillende instanties zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare schoonmakers die voor korte óf lange periodes aan de slag willen gaan. Met de zomerperiode in het vooruitzicht kunnen wij alle extra handen goed gebruiken! Jouw werkzaamheden bestaan uit het schoon en netjes houden van bedrijfspanden, zorginstellingen en scholen.  

  Bring at Work
 • Schoonmaak Schiphol

  Toegevoegd op 31-05-2023 door Bring at Work

  Wil jij graag aan het werk als schoonmaker op Schiphol? Wij zijn op zoek naar schoonmakers die met veel plezier aan de slag willen gaan! Jij komt te werken op de grootste luchthaven van Nederland.  Ben jij een ochtend- of juist middagmens? Er is qua diensten het volgende aanbod:  Ochtenddienst van 06:15-14:30 Middagdienst van 14:15-22:30 Nachtdienst van 22:15-6:30 (optioneel) 

  Bring at Work
 • Huishoudelijke Hulp Amsterdam -duplicaat

  Toegevoegd op 31-05-2023 door Bring at Work

  Jij hebt als huishoudelijke hulp niet alleen een ondersteunende rol maar signaleert ook de achteruitgang bij deze kwetsbare cliënten. Jij helpt onder andere bij het stoffen, strijken en bij het schoonmaken van het sanitair etc. Jij bent voor deze doelgroep hun extra paar handen en dit wordt altijd zeer gewaardeerd. Jij wordt er blij van om schoon te maken en vindt het leuk om met mensen in contact te komen en een praatje te maken.   De diensten vinden plaats tussen 08:00 en 18:00...

  Bring at Work
 • Schoonmaakmedewerker

  Toegevoegd op 31-05-2023 door Bring at Work

  Wij zoeken per direct schoonmaakmedewerkers in regio groot Amsterdam voor verschillende treinen. Het is een fysieke functie, waarbij je met een team zorgt dat de reizigers in een schone trein stappen. Je kan zelf bepalen hoeveel uur je werkt. Bij goed functioneren, word je overleg vaker ingezet. Deze functie is bijvoorbeeld perfect te combineren met een gezin, studie of andere werkzaamheden.Werkdagen zijn van maandag t/m zondag. In samenspraak met de planner wordt het rooster passend...

  Bring at Work
 • Cleaner at Schiphol

  Toegevoegd op 30-05-2023 door Bring at Work

  We are looking for dedicated cleaners who can start as soon as possible at Schiphol Airport.You will be working in a lively 24/7 atmosphere of this international airport.  There are different shifts:  Morning shift from 6:15 a.m. to 2:30 p.m.Afternoon shift from 2:15 p.m. to 10:30 p.m.Night shifts from 10:15 p.m. to 6:30 a.m. (this shift is optional and will only be planned after mutual acceptance).

  Bring at Work

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank