Technisch Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: RDW
 • Plaats: 't Goy
 • Plaatsingsdatum: 19-12-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Technisch Medewerker

De afdeling Beoordeling van de Divisie Toezicht en Beoordeling is de deskundige en verantwoordelijke op het gebied van identificatie, goedkeuring en toelating van individuele voertuigen. Hieronder valt ook de uitvoering van technische controles van bepaalde voertuigen, zoals bussen en het vervoer van gevaarlijke stoffen en levende dieren. Daarnaast ondersteunt de afdeling externe partners bij technische controles langs de weg. Vanuit onze 16 keuringsstations, bij klanten aan huis en elders bedienen we samen heel Nederland.

Je functie
Wat ga je doen?

Welke eisen stel je aan een voertuig dat nog niet als voertuig is erkend? En hoe keur je de APK? Want de nieuwe uitdagingen waar de RDW voor staat, vragen om een allround technisch medewerker die wil werken aan autotechniek in de meest brede zin. Op elke RDW-locatie kom je namelijk alles tegen: een importauto, een klassieker van 40 jaar oud, een vrachtauto voor het vervoer van levende dieren, noem maar op. Om te bepalen of deze voertuigen beantwoorden aan alle eisen, verricht je keuringen op grond van de wegenverkeerswetgeving en de bijzondere wetgeving. Ook onderzoek je voertuigen in verband met de (her)afgifte van nieuwe of gewijzigde kentekendocumenten en voer je toezichtcontroles uit bij APK-erkende bedrijven en instellingen. Doordat je ook externe instanties -zoals de politie- bijstaat met je expertise, heb je letterlijk met ieder onderdeel van autotechniek te maken zonder zelf te sleutelen.

Gestelde eisen

Jouw achtergrond

 • Je bent een technisch medewerker met:
 • mbo+ niveau 4 op het gebied van voertuigtechniek
 • de bereidheid om door te groeien naar hbo-niveau
 • actieve belangstelling voor technologische ontwikkelingen in automotive
 • meerjarige relevante ervaring
 • kennis van wet- en regelgeving op het gebied van voertuigtechniek
 • basisbeheersing van Engels en Duits
 • kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen
 • een APK2- en APK1-keuringsbevoegdheid

Jouw competenties
 • Je bent een sociale collega en je:
 • bent vakinhoudelijk goed op de hoogte
 • bent klantgericht en kwaliteitsbewust
 • kunt goed communiceren
 • bent vaardig in het nemen van beslissingen
 • handelt integer

Onze arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van je opleiding en ervaring kan je salaris oplopen tot maximaal € 3.205,- bruto per maand (schaal 7) op basis van een 36 urige werkweek, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de RDW prima secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en professionaliseringstrajecten. Daarnaast kun je je werkervaring verbreden door aan mobiliteitsprogramma’s deel te nemen. Wel zo prettig ook is de schone en veilige omgeving waarin je werkt. Bovendien zijn onze arbeidsvoorwaarden méér dan goed. Neem alleen al onze 36-urige werkweek en de 72 extra verlofuren bovenop de 144 wettelijke verlofuren. Heb je deze extra verlofuren niet nodig, dan is het mogelijk om deze uren te verkopen of te sparen. Vergeet ook niet dat jouw rol veel maatschappelijke impact heeft. Dankzij jou en je collega’s verbeteren we de veiligheid op de weg.

Overige informatie
Het betreft een tijdelijke functie voor één jaar. Afhankelijk van de ontwikkelingen en je functioneren, bekijken we of het dienstverband wordt verlengd. Je standplaats is het keuringsstation Nieuwegein. Waar nodig kun je op andere keuringsstations ingezet worden.
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer weten of solliciteren?
De sollicitatiegesprekken vinden naar verwachting plaats in januari. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Hans Frankhuizen locatiemanager op 06-52 49 36 89.

Wil je direct solliciteren of meer informatie over de RDW? Klik dan op de sollicitatiebutton. Dat kan tot en met 13 januari 2019.

RDW. Baanbrekend in mobiliteit
De ontwikkelingen in mobiliteit gaan steeds sneller. Bij de RDW kun je de nieuwe innovaties niet afwachten; als RDW’er wordt verwacht dat je vooruitdenkt en anticipeert op de ontwikkelingen. Zeker in deze tijd, met nieuwe uitdagingen en nieuwe vraagstukken. Dit is hét moment om in te stappen. Want bij de RDW kijk je niet toe, maar draag je actief bij aan het mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, de verkeersveiligheid en het efficiënt inzetten van voertuigen en alternatieve brandstoffen. Bij onze ambitieuze organisatie passen medewerkers die hun grenzen willen verleggen, nieuwsgierig zijn en het beste uit zichzelf halen. Door te investeren in onze medewerkers maken we innovaties mogelijk. Werk je bij de RDW, dan werk je aan een nieuwe tijd.

Voor intermediairs: we verzorgen de werving graag zelf. Aanbiedingen op onze vacatures worden niet gewaardeerd. Flex vacatures vervullen we in samenwerking met onze vaste leveranciers.

Uren

36

Salaris

N.O.T.K

Informatie over RDW

RDW
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • CE Chauffeur zeecontainers, Dirksland

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die graag zeecontainers rijden. Het betreft een toonaangevende, internationale opdrachtgever. Doorgaans begint jouw dag vroeg. De exacte planning weet je vaak past kort van te voren. Er kan van alles gebeuren waardoor de scheepsvracht niet op het geplande tijdstip aankomt. Dat is voor jou geen probleem. Met je engelengeduld en flexibele instelling wacht je trouw tot je met je lading weg kan rijden. Nadat je de...

  Consolid
 • Vrachtwagenchauffeur Nabuurs, De Meern

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Je werkt van maandag tot en met vrijdag, in de weekenden ben je vrij! De starttijd ligt tussen 7.00 en 8.00 uur, de eindtijd tussen 15.30 en 17.00 uur. Gemiddeld werk je tussen de 35 en 40 uur per week en ben je dus netjes op tijd thuis voor het avondeten. Als chauffeur drankendistributie start jouw dag met het helpen van het laden van de vrachtwagen zodat je zelf je indeling kunt bepalen. Je lading bestaat voornamelijk uit pallets met kratjes frisdrank, sterke drank en een aantal fusten....

  Consolid
 • Bijrijder Nabuurs, De Meern

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Als bijrijder in de horecadistributie rijdt je met een chauffeur op de bakwagen of trekker oplegger langs verschillende horecabedrijven. Het aantal te bevoorraden adressen varieert per route. Er wordt gewerkt met rolcontainers en/of pallets. Op de pallets kunnen fusten staan van 20 of 50 liter. Het is fysiek zwaar werk, dus houdt hier rekening mee! Scheelt je wel weer een bezoekje aan de sportschool. Deze functie is op oproepbasis, je werkdagen variëren van maandag t/m vrijdag. De...

  Consolid
 • Betonmixer Chauffeur Mebin, Utrecht

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Voor de Mebin zijn wij op zoek naar betonmixer chauffeurs die vanuit verschillende standplaatsen in Utrecht en Amersfoort willen werken. Voornaamste taken zijn het cement ophalen vanuit de standplaats en storten op bouwplaatsen. Belangrijk is te weten hoe te manoeuvreren met de wagen, zeker wanneer er lading in de molen zit en deze draait! Je dag begint vroeg op de centrale. Daar krijg je via je pda door elke rit je gaat rijden. Je wacht tot je wagen geladen is en gaat vervolgens op pad....

  Consolid
 • Vrachtwagenchauffeur CE LZV, Zevenbergen

  Toegevoegd op 14-01-2019 door Consolid

  Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een CE chauffeur voor de standplaats Zevenbergen. Het betreft een vacature voor langere tijd. Pallet vervoer is fysiek geen zwaar werk en dus voor iedereen weggelegd. De wagen wordt geladen in Zevenbergen en bij de klant wordt je zo nu en dan geholpen met het lossen. Het is per dag afhankelijk waar je heen gaat Nederland/ Belgie en 1 of meedere stops. Het werk is van maandag t/m vrijdag, je werktijden liggen tussen 05.00u en 19.00u. In de...

  Consolid

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank