Technisch Medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: RDW
 • Plaats: Nieuwegein
 • Plaatsingsdatum: 20-06-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Technisch Medewerker

De afdeling Beoordeling van de Divisie Toezicht en Beoordeling is de deskundige en verantwoordelijke op het gebied van identificatie, goedkeuring en toelating van individuele voertuigen. Hieronder valt ook de uitvoering van technische controles van bepaalde voertuigen, zoals bussen en het vervoer van gevaarlijke stoffen en levende dieren. Daarnaast ondersteunt de afdeling externe partners bij technische controles langs de weg. Vanuit onze 16 keuringsstations, bij klanten aan huis en elders bedienen we samen heel Nederland.

Je functie
Wat ga je doen?
Welke eisen stel je aan een voertuig dat nog niet als voertuig is erkend? En hoe keur je de APK? Want de nieuwe uitdagingen waar de RDW voor staat, vragen om een allround technisch medewerker die wil werken aan autotechniek in de meest brede zin. Op elke RDW-locatie kom je namelijk alles tegen: een importauto, een klassieker van 40 jaar oud, een vrachtauto voor het vervoer van levende dieren, noem maar op. Om te bepalen of deze voertuigen beantwoorden aan alle eisen, verricht je keuringen op grond van de wegenverkeerswetgeving en de bijzondere wetgeving. Ook onderzoek je voertuigen in verband met de (her)afgifte van nieuwe of gewijzigde kentekendocumenten en voer je toezichtcontroles uit bij APK-erkende bedrijven en instellingen. Doordat je ook externe instanties -zoals de politie- bijstaat met je expertise, heb je letterlijk met ieder onderdeel van autotechniek te maken zonder zelf te sleutelen.

Gestelde eisen

 Je bent een technisch medewerker met:
• mbo+ niveau 4 op het gebied van voertuigtechniek
• de bereidheid om door te groeien naar HBO-niveau
• actieve belangstelling voor technologische ontwikkelingen in automotive
• meerjarige relevante ervaring
• kennis van wet- en regelgeving op het gebied van voertuigtechniek
• basisbeheersing van Engels en Duits
• kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen
• een APK2-keuringsbevoegdheid. APK1 is wenselijk, maar niet noodzakelijk

Jouw competenties
Je bent een sociale collega en je:
• bent vakinhoudelijk goed op de hoogte
• bent klantgericht en kwaliteitsbewust
• kunt goed communiceren
• bent vaardig in het nemen van beslissingen
• handelt integer

Uren

36

Meer informatie

 Afhankelijk van je opleiding en ervaring kan je salaris oplopen tot maximaal € 3.205,- bruto per maand (schaal 7) op basis van een 36 urige werkweek, exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de RDW prima secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse opleidings- en professionaliseringstrajecten. Daarnaast kun je je werkervaring verbreden door aan mobiliteitsprogramma’s deel te nemen.

Wel zo prettig ook is de schone en veilige omgeving waarin je werkt. Bovendien zijn onze arbeidsvoorwaarden méér dan goed. Neem alleen al onze 36-urige werkweek en de 72 extra verlofuren bovenop de 144 wettelijke verlofuren. Heb je deze extra verlofuren niet nodig, dan is het mogelijk om deze uren te verkopen of te sparen. Vergeet ook niet dat jouw rol veel maatschappelijke impact heeft. Dankzij jou en je collega’s verbeteren we de veiligheid op de weg. Het betreft een tijdelijke functie voor één jaar. Afhankelijk van de ontwikkelingen en je functioneren, bekijken we of het dienstverband wordt verlengd.
Je standplaats is het keuringsstation Nieuwegein. Waar nodig kan je op andere keuringsstations ingezet worden. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Hans Frankhuizen, locatiemanager op 06-52 49 36 89.

Wil je direct solliciteren of meer informatie over de RDW? Klik dan op de sollicitatiebutton. Je kunt tot en met 2 juli 2019 reageren op deze vacature.

RDW. Baanbrekend in mobiliteit.
De ontwikkelingen in mobiliteit gaan steeds sneller. Bij de RDW kun je de nieuwe innovaties niet afwachten; als RDW’er wordt verwacht dat je vooruitdenkt en anticipeert op de ontwikkelingen. Zeker in deze tijd, met nieuwe uitdagingen en nieuwe vraagstukken. Dit is hét moment om in te stappen. Want bij de RDW kijk je niet toe, maar draag je actief bij aan het mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, de verkeersveiligheid en het efficiënt inzetten van voertuigen en alternatieve brandstoffen. Bij onze ambitieuze organisatie passen medewerkers die hun grenzen willen verleggen, nieuwsgierig zijn en het beste uit zichzelf halen. Door te investeren in onze medewerkers maken we innovaties mogelijk. Werk je bij de RDW, dan werk je aan een nieuwe tijd.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over RDW

RDW
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Utrecht.
 • Installatiemonteur W

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar alles kan? Je houdt je zelfstandig bezig met het installeren van werktuigkundige installaties, o.a. ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van rioleringen en gasleidingen, het aanleggen en afpersen van waterleidingen en het installeren van hemelwaterafvoer en het zinkwerk. Ook het plaatsen van sanitair en het aansluiten van ketels behoort tot jouw takenpakket. Je zal dus genoeg afwisseling in je werk krijgen. Als...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Koelmonteur

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een ervaren Allround Koelmonteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan airconditioning, koel- en vriesinstallaties. Hiertoe behoort het uitvoeren van preventief onderhoud, het uitvoeren van inspecties en reparaties en het oplossen van storingen. Je voert de werkzaamheden uit met alle daarbij behorende formaliteiten volgens de F-gassen verordening. Binnen de afdeling is er vaak...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Werkvoorbereider Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door E&I

  Als ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek in de utiliteit zul je zowel aan grote als kleine projecten werken en ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:Begeleiden van projecten en het opnemen van de werkzaamheden op locatie;Je brengt de klantwens in kaart;Calculatiewerkzaamheden;Offerte's maken voor de klant;Materialen bestellen;Planning maken;Contacten onderhouden;Operationele bewaking en voortgang van de projecten.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Constructiebankwerker/Lasser

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Ben jij een persoon met een passie voor de techniek? Wij zijn per direct op zoek naar een Constructiebankwerker/Lasser! Als Constructiebankwerker/Lasser ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van constructies aan de hand van fabricagetekeningen en werkopdrachten en uitsluitend het lassen van grote staalconstructies. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:Het uitvoeren van kwaliteitscontroles van zowel eigen werk als ook andermans werk volgens de werkopdracht;Verrichten van...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Startende Koelmonteur

  Gisteren geplaatst door Utrecht

  Je gaat aan de slag als Startende Koelmonteur in een leuk team binnen de Utiliteit en verzorgt de aanleg van Koeltechnische installaties. Je zult als Startende Koelmonteur eerst 3 maanden intern opgeleid worden en gaat daarna naar de buitendienst in omgeving Utrecht . Een zelfstandige koelmonteur gaat je opleiden in de buitendienst en rond die tijd start ook jouw erkende opleiding tot koelmonteur. Als jouw opleiding is afgerond kun je zelfstandig op pad als volwaardige Koelmonteur waarbij je...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank