Gedreven commerciele man zoekt regiomanagers functie

CV gegevens

 • Plaats: Amersfoort
 • Laatste update CV: 10-12-2019
 • Branche: Detailhandel
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 53 (01-06-1966)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

HBO

Gewenste functie

Regiomanager

Persoonlijke motivatie

 Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik werkte in het verleden jaren als bedrijfsleider en stuurde vanuit deze functie de vestigingen aan. Dit betrof gemiddeld zo’n 125 medewerkers per vestiging en waren mijn belangrijkste taken de Financiële-,commerciële- en HR processen en resultaten op orde te hebben. Verder het continu verhogen van de betrokkenheid en het teamverband onder de medewerkers en het laten groeien van deze in hun functie d.m.v. van heldere communicatie en afspraken. Ik was eindverantwoordelijk voor zowel de food(La Place) als de non-food(V&D).
Het aansturen van medewerkers gaat mij gemakkelijk af door mijn persoonlijke enthousiasme en coachende stijl van leidinggeven. Ik vind dan ook snel aansluiting bij elke leeftijdsgroep door mijn natuurlijke inlevend vermogen. Verder heb ik veel interne trainingen gegeven op verkoop gebied!
Daarnaast jaarlijks een jaarplan opstellen met daaraan vast gekoppelde targets en het verantwoordelijk zijn voor het behalen van de beoogde resultaten van o.a. het jaarbudget. KPI’s zoals omzet, AP, Conversie etc. zijn mij dan ook niet vreemd.
Door faillissement kwam ik tijdens mijn sollicitatie activiteiten in contact met Dirk van den Broek supermarkten en ben daar gestart per 01 maart 2017 als supermarktmanager i.o. in de vestiging Amsterdam Ijplein. Daarna mijn opleiding voortgezet in de vestiging Osdorp Amsterdam alwaar ook mijn benoeming tot supermarktmanager plaats vond. Daarna heb ik alle voorbereidingen en als supermarkt manager gewerkt in de nieuw te openen vestiging Ijdoornlaan te Amsterdam-Noord.
Aangezien ik geen verdere uitdaging zag binnen Dirk van den Broek en mijn affiniteit meer ligt in de non-food ben ik gestart als bouwmarktmanager in de Karwei. Dit is een decoratieve bouwmarkt met een groot aandeel in wonen, zowel meubels als accessoires. De functie bevalt mij zeer goed maar het betreft een tijdelijk contract waarbij er op dit moment geen zicht is op verdere doorgroeimogelijkheden.(geen openstaande vacature).
Mijn toegevoegde waarde voor regiomanager retail is, naast mijn ruime ervaring in de aansturing van grote panden(o.a V&D)en winkelvloeren, de door mijn positieve, commerciële en service gerichte manier van werken, zodat ik kosten weet te verlagen en omzet, klantenservice en resultaten weet te laten groeien. Zo was één van mijn successen in het verleden in meerdere plaatsen de realisatie van de koopzondag! Dit mede gerealiseerd door mijn interesse en samenwerking met o.a. gemeente en winkeliers (verenigingen)in omgeving/winkelcentrum. Ik zoek mijn grenzen graag op!
Gezien mijn ruime ervaring en ik mij zelf 100% herken in zowel de taken-en verantwoordelijkheden als de functieomschrijving hoop ik dan ook de kans te krijgen om mij in een persoonlijk gesprek te kunnen presenteren en U zodoende te kunnen overtuigen als de juiste regiomanager.
Met mijn passie, enthousiasme en hands on mentaliteit zit het ook goed aangezien mijn verdere positieve bijkomstigheden zijn dat ik zeer energie rijk ben door mijn dagelijkse sport activiteiten(Basic Fit)en verder op Visual merchandising goed ben onderlegd(een scherp en commercieel oog voor verzorging en inspirerende presentatie en uitstraling van medewerkers en gebouwen).
In afwachting van een eerste reactie,
Een gedreven manager.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Creatief veelzijdig vormgever illustrator

  Laatste update CV: 13-02-2020
  Plaats: Utrecht, Utrecht
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Het vertalen van de wensen van de klant in goeie commerciële visualisaties en ontwerpen staat bij mij altijd centraal. Door o.a. mijn illustraties en kleurgebruik heb ik een heel eigen handschrift wat door mijn klanten erg gewaardeerd wordt. Bekijk het complete CV

 • Informatica IDQ, SQL, Phython, data quality

  Laatste update CV: 06-02-2020
  Plaats: Utrecht, Utrecht
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   I am applying for this role and I hope to become the newest member for your team. In my ten years of experience in the area of ​​data quality, I have learned to help the company and client meet challenges or a connected world. I was a part of compliance and regulatory teams in the area of ​​Anti Money Laundering and have good experience in working with multi-national banks. I am proud to say that I have crafted... Bekijk het complete CV

 • 17 jaar werkervaring op zoek naar nieuwe uitdaging

  Laatste update CV: 29-07-2019
  Plaats: Schoonhoven, Zuid-Holland
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

   Kwaliteiten die mij het beste omschrijven: - Doorzettingsvermogen - Flexibiliteit - Zelfstandigheid - Samenwerkingskracht - Vrolijkheid -Leergierigheid Mijn omgeving omschrijft mij als een onafhankelijke vrouw die een goede uitstraling heeft, behulpzaam, betrouwbaar en integer is. Mijn levensmotto: Waar een wil is, is een weg. Bekijk het complete CV

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank