Financieel administratief medewerker met jarenlange ervaring

CV gegevens

 • Plaats: Woerden
 • Laatste update CV: 23-05-2019
 • Branche: Financieel en Accountancy
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 59 (06-08-1960)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

MAVO-4, MEAO administratieve richting, Moderne Bedrijfs Administratie

Gewenste functie

Financieel administratief medewerker, Boekhoudkundig medewerker, Medewerker crediteurenadministratie

Persoonlijke motivatie

Als ervaren financieel-administratief medewerker voel ik mij op mijn plek met werkzaamheden als kas- en bankadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, facturering aan cliënten, verrichten van uitgaande betalingen en het controleren van balansrekeningen.
Dit werk heeft veel communicatie en correspondentie met verschillende partijen tot gevolg. Dat daagt mij uit bij eventuele geschillen wederzijds tot een bevredigende oplossing te komen.
Daarnaast spreekt het mij aan als financieel-administratief medewerker (al dan niet in een team) toe te werken naar een zo gunstig mogelijk (bedrijfs)resultaat.
Ik ben een betrouwbaar, eerlijk en rustig maar ook sportief persoon; nauwgezet, gedreven, enthousiast en met plezier voer ik de werkzaamheden uit.
Graag werk ik bij een maatschappelijk betrokken organisatie in een inspirerende, op mijn opleiding en ervaring aansluitende, functie.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Data Analyst

  Laatste update CV: 30-09-2019
  Plaats: Amstelveen, Noord-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

  I have reasonable experience over 15 years in IT, starting as C++ programmer and then developed business analyst and team leader. I have graduated from the best university for studying mathematics in Russia (Lomonosov Moscow State University), worked for 3 years as C++ programmer and then developed as system and business analyst. For the last 10 years I worked in Moscow as Business analyst in different projects and... Bekijk het complete CV

 • Ik ben op zoek naar de functie van Financial Controller.

  Laatste update CV: 11-07-2019
  Plaats: Baarn, Utrecht
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

   In verband met een reorganisatie bij mijn vorige werkgever ABNAMRO Bank N.V. ben ik sinds per 1 mei jl. op zoek naar een nieuwe uitdaging. De laatste 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam geweest als Financial Controlling Officer met als aandachtsgebied Facility Management. Deze functie omvatte o.a. werkzaamheden op het gebied van administreren, vastleggen, valideren, analyseren, van financiële gegevens,... Bekijk het complete CV

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank