Commerciële manager met technische achtergrond.

CV gegevens

 • Plaats: Ijsselstein ut
 • Laatste update CV: 28-07-2019
 • Branche: Advies en Consultancy, Beveiliging, Gezondheidszorg, ICT en Automatisering, Reclame en Communicatie
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 45 (27-06-1974)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

Lts, mts elextronica, hts techn. Bedrijfskunde, security manager, microsoft hp

Gewenste functie

Projectmanager, projectleider, Information Security Officer, commercieel manager,

Persoonlijke motivatie

Over mij
Mijn naam is Stanley, een enthousiaste, commerciële manager met ruime ervaring binnen de ICT en software ontwikkeling. Woonachtig in IJsselstein (provincie Utrecht). Ik ben gelukkig getrouwd en trotse vader van drie fantastische kinderen.

Na mijn studie in 1996 ben ik letterlijk de ICT ingerold. Ik ben gestart als technical consultant en na een aantal jaren heb ik de techniek gecombineerd met de commercie in de functie technical sales consultant en uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot sales & marketing manager. In die 21 jaar in het vak heb ik gemerkt dat een technische achtergrond in combinatie met een commerciële insteek een zeer sterke combinatie is. Dit heeft directe voordelen voor zowel het bedrijf als de klant.

Om samen met mijn team beter te presteren en dus het gezamenlijk doel te behalen is het belangrijk dat de kwaliteiten van elk teamlid in te zetten. Hierdoor schep je betrokkenheid bij de teamleden en gaat de teamspirit en de creativiteit van het team omhoog. Doordat ik ondernemend ben zie ik vaak mogelijkheden en kansen. Bij een veelzijdige functie in een prettige werksfeer voel ik mij prettig en komen mijn capaciteiten het best tot uiting.

Ik word enthousiast van een situatie die vraagt om een specifieke oplossing. Het doornemen van de wensen en eisen van een klant, op zoek gaan naar de juiste oplossing(en) en deze uitwerken en toelichten.

Ik ben zeer gemotiveerd om constant mijn vaardigheden te ontwikkelen en professioneel te groeien. Constant op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen met iets dat voor individuen, groepen of de organisatie van waarde is. Een goede samenwerking in teamverband, met andere afdelingen of partners is een absolute meerwaarde om projecten succesvol te laten slagen. Het schenkt mij voldoening om taken correct te verrichten en werkzaamheden zorgvuldig te plannen om projecten op een gecoördineerde en nauwkeurige manier ten uitvoer te brengen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • Looking for opportunities

  Laatste update CV: Gisteren
  Plaats: Buitenland, Buitenland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Stage, Leer-werk overeenkomst

   Hemos terminado mi licenciatura y Ciencia y Tecnología de Alimentos, que ha desarrollado mis habilidades personales y profesionales y una variedad. Actualmente estoy buscando una pasantía para evaluar el conocimiento que adquirió durante mi tiempo como estudiante mientras aprendía nuevas habilidades y el proceso. Creo que mis habilidades blandas, como la perseverancia, el sentido de... Bekijk het complete CV

 • Gedreven jurist zoekt een interessante baan.

  Laatste update CV: 20-08-2019
  Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

  Omschrijf mij als vooruitstrevend en enthousiast, maar weloverwogen en realistisch. Ik wil met mijn juridische kennis en ruime werkervaring, onder meer bij een zelfstandig bestuursorgaan, een wezenlijke bijdrage leveren aan de organisatie, waar ik als medewerker deel van uit maak. Ik ben goed in staat om complexe vraagstukken te analyseren en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Verder ben ik secuur,... Bekijk het complete CV

 • Proactieve, doortastende medior onderzoeker zoekt uitdagende onderzoeksfunctie

  Laatste update CV: 19-08-2019
  Plaats: Voorhout, Zuid-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Freelance, Thuiswerk

  Ik ben een zelfstandig opererende, bijna gepromoveerde arbeidssocioloog met ruime ervaring in het verrichten van kwantitatief (veldwerk)onderzoek in zowel de publieke als de private sector. Ik beschik over de competenties om vragenlijsten op te zetten, databestanden te beheren, veldwerk te coördineren, data te analyseren en rapporten te schrijven. Ik ben tevens proactief, constructief-kritisch, leergierig en heb... Bekijk het complete CV

 • Direct beschikbaar voor HBO functies in Midden Nederland

  Laatste update CV: 14-08-2019
  Plaats: Utrecht, Utrecht
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract, Thuiswerk, Leer-werk overeenkomst

   Direct beschikbaar voor carrière switch vanuit het onderwijs naar andere sector en functies. Bekijk het complete CV

 • ICT Project Administator/Coördinator

  Laatste update CV: 09-08-2019
  Plaats: Hilversum, Noord-Holland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract

  Bent u op zoek naar iemand die u het technisch administratieve werk uit handen neemt? Lees dan aub volledige CV.  Bekijk het complete CV

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank