Commerciƫle manager met technische achtergrond.

CV gegevens

 • Plaats: Ijsselstein ut
 • Laatste update CV: 28-07-2019
 • Branche: Advies en Consultancy, Beveiliging, Gezondheidszorg, ICT en Automatisering, Reclame en Communicatie
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
 • Rijbewijs: Ja
 • Leeftijd: 45 (27-06-1974)
 • Link naar dit CV
 • CV's in je mailbox?

Opleiding

Lts, mts elextronica, hts techn. Bedrijfskunde, security manager, microsoft hp

Gewenste functie

Projectmanager, projectleider, Information Security Officer, commercieel manager,

Persoonlijke motivatie

Over mij
Mijn naam is Stanley, een enthousiaste, commerciële manager met ruime ervaring binnen de ICT en software ontwikkeling. Woonachtig in IJsselstein (provincie Utrecht). Ik ben gelukkig getrouwd en trotse vader van drie fantastische kinderen.

Na mijn studie in 1996 ben ik letterlijk de ICT ingerold. Ik ben gestart als technical consultant en na een aantal jaren heb ik de techniek gecombineerd met de commercie in de functie technical sales consultant en uiteindelijk ben ik doorgegroeid tot sales & marketing manager. In die 21 jaar in het vak heb ik gemerkt dat een technische achtergrond in combinatie met een commerciële insteek een zeer sterke combinatie is. Dit heeft directe voordelen voor zowel het bedrijf als de klant.

Om samen met mijn team beter te presteren en dus het gezamenlijk doel te behalen is het belangrijk dat de kwaliteiten van elk teamlid in te zetten. Hierdoor schep je betrokkenheid bij de teamleden en gaat de teamspirit en de creativiteit van het team omhoog. Doordat ik ondernemend ben zie ik vaak mogelijkheden en kansen. Bij een veelzijdige functie in een prettige werksfeer voel ik mij prettig en komen mijn capaciteiten het best tot uiting.

Ik word enthousiast van een situatie die vraagt om een specifieke oplossing. Het doornemen van de wensen en eisen van een klant, op zoek gaan naar de juiste oplossing(en) en deze uitwerken en toelichten.

Ik ben zeer gemotiveerd om constant mijn vaardigheden te ontwikkelen en professioneel te groeien. Constant op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen met iets dat voor individuen, groepen of de organisatie van waarde is. Een goede samenwerking in teamverband, met andere afdelingen of partners is een absolute meerwaarde om projecten succesvol te laten slagen. Het schenkt mij voldoening om taken correct te verrichten en werkzaamheden zorgvuldig te plannen om projecten op een gecoördineerde en nauwkeurige manier ten uitvoer te brengen.
Stuur mij een e-mail wanneer een soortgelijke CV geplaatst wordt

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke CV geplaatst wordt op UtrechtVacatureBank.nl.

Laatste 5 gerelateerde CV's Hieronder vindt u de laatste 5 gerelateerde CV's.
 • In mij vindt u een integere, accurate en flexibele medewerker.

  Laatste update CV: Gisteren
  Plaats: Utrecht, Utrecht
  Werkniveau: MBO
  Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract

  Ik heb plezier in het uitzoeken van klantvragen en het geeft mij voldoening wanneer ik en klant heb geholpen met een goed onderbouwd antwoordt of advies. Bekijk het complete CV

 • Data Analyst

  Laatste update CV: 30-09-2019
  Plaats: Amstelveen, Noord-Holland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Vast contract

  I have reasonable experience over 15 years in IT, starting as C++ programmer and then developed business analyst and team leader. I have graduated from the best university for studying mathematics in Russia (Lomonosov Moscow State University), worked for 3 years as C++ programmer and then developed as system and business analyst. For the last 10 years I worked in Moscow as Business analyst in different projects and... Bekijk het complete CV

 • Gedreven dame is op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur

  Laatste update CV: 12-09-2019
  Plaats: Arnhem, Gelderland
  Werkniveau: HBO
  Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract

  Een ambitieuze en leergierige dame die graag tot het uiterste gaat. De volgende worden omschrijven mij het best: enthousiast, zeer gemotiveerd, zelfstandig als in teamverband goed kan werken en houd ervan om dingen te regelen en te coördineren. Hoge prestatiemotivatie en komt snel tot resultaten. Bekijk het complete CV

 • Enthousiast opnieuw beginnen

  Laatste update CV: 08-09-2019
  Plaats: Maartensdijk, Utrecht
  Werkniveau: LBO / VMBO
  Dienstverband: Vast contract

  na 32 jaar wil ik graag opnieuw beginnen. Graag in de zorg. Bereid om een opleiding te volgen.  Bekijk het complete CV

 • Looking for opportunities

  Laatste update CV: 24-08-2019
  Plaats: Buitenland, Buitenland
  Werkniveau: Universitair
  Dienstverband: Tijdelijk contract, Stage, Leer-werk overeenkomst

   Hemos terminado mi licenciatura y Ciencia y Tecnología de Alimentos, que ha desarrollado mis habilidades personales y profesionales y una variedad. Actualmente estoy buscando una pasantía para evaluar el conocimiento que adquirió durante mi tiempo como estudiante mientras aprendía nuevas habilidades y el proceso. Creo que mis habilidades blandas, como la perseverancia, el sentido de... Bekijk het complete CV

UtrechtVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Utrecht

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Utrecht? Op de UtrechtVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

UtrechtVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank